Wednesday, July 17, 2013

Stok Kurma Sepanjang Ramadhan


17 JULAI 2013 (RABU)
8 RAMADHAN 1434H

Sepanjang bulan Ramadhan ni, rezeki memang murah...Terutama untuk buah kurma lah...Sebab every year memang dapat free...Pemberian ikhlas oleh banyak jabatan...Sebab kat dalam bangunan KOMTAR ni banyak jabatan...Masing-masing bagi sekotak...So banyak la setiap sorang dapat...Macam kat dalam pic  tu, stok kurma yang belum angkut bawak balik rumah....Alhamdulillah ^_^

Di bulan yang mulia ni, bagi yang berkemampuan boleh jugak menderma atau bersedekah kepada yang memerlukan...Kalau saya, prepare duit raya lah untuk adik-adik dan anak-anak sedara...Tahun ni maintain 4 orang anak sedara lagi ^_^






17 comments:

  1. Kakak stok kurma pun banyak sebab kita bagi org, org pula bagi kita itu yg jadi banyak..

    ReplyDelete
  2. Akak kurma bukan puasa ja tetapi buah wajib ada sepanjang tahun kat ruma satu lagi kismis.

    Alhamdulillah rezeki Ramadhan.

    ReplyDelete
  3. same la wawa...akak pun tak beli ...tahun ni dpt 3 kotak kurma...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. gila byk! sally dpt 1 kotak je tahun ni...tu pon dh nk hbs :)

    ReplyDelete
  5. setakat ni akak belom dpt kurma free lg....

    ReplyDelete
  6. bleh wat tat kurma tu wawa...byk belen nyer tu ;-)

    ReplyDelete
  7. memang tak puasa pun stok kurma ada tapi tak habis habis pun lagi
    sebab tak suka sangat kurma
    gagahkan telan sebab sunat kan?hehehe

    ReplyDelete
  8. wow bestnya kurma
    salam perkenalan
    anum singgah n follow back

    ReplyDelete
  9. akak suker kurma kering... mmm sedapnyer

    ReplyDelete
  10. WAHNYA MCM BEHNYA..nak sikit..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. mmg murahkan rezeki kurma bulan2 pose nikn...silap2 smapi bulan pose thn depan pun xhabis mkn,eheheh!!!

    ReplyDelete
  12. Murah rezeki akak. Banyak betul stok kurma. Sempat habis ke tuu. Hehe~ Kat rumah ni 2 kotak je kurma. Sebab tak makan sangat.

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!