My Baby :)

Lilypie Pregnancy tickers

Tuesday, April 2, 2013

Makeup Untuk Majlis Pertunangan

Muka sebelum makeup..Abaikan dahi yang dongga tu huhuhu

Untuk bertunang ni, saya makeup di Butik Pengantin dekat dengan rumah...Kakak-kakak semua makeup kat sini jugak dulu-dulu....Makeup dalam kol 10.30 pagi...Kalau pandai makeup sendiri lagi bagus...Macam saya, memang jarang makeup...Lipstick pun tak pandai pakai....Sebab selesa pakai lip balm je...Kening pulak memang original nipis...Kalau orang yang tak kenal, dorang ingat saya cukur huhu

Hasil after makeup ----------> nilai lah sendiri :) :) :)



Fresh selepas makeup



Tengahari



Petang



6 comments:

  1. Mekap natural beauty. Canik kan. Pandai mak andam tu

    ReplyDelete
  2. Mekap natural beauty. Cantik kan. Pandai mak andam tu

    ReplyDelete
  3. cantiknye baju......beli kat mana...ahkak sangat berkenan,, huhu. buat baju raya pun cun jugak...pls share adikku -.-

    ReplyDelete
  4. Asma Azuani
    tq :) hihi kain untuk baju ni beli kat Gulatis...memang cantik...owner butik pengantin tu pun cakap cantik! :D

    ReplyDelete
  5. cantik sangat baju! i'm getting engaged as well tapi pening nak cari tailor. boleh recommend your tailor tak? nampak kemas sangat

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!