Friday, July 19, 2013

Designer Hebat - Baju Raya by Melinda Looi

19 JULAI 2013 (JUMAAT)
10 RAMADHAN 1434H

Selamat berpuasa semua...Macam sekejap je kan hari ni dah 10 Ramadhan....Baju raya macam mana? Dah beli ke? Saya baju untuk 1st day raya dah settle..Sebabnya beli kain sekayu untuk 1 family....Tapi untuk baju yang perempuan je la...Untuk yang lelaki pandai-pandai lah  beli sendiri kan...Sekarang ni tengah mencari baju untuk raya ke 2, ke 3 dan ke 4...mak aiiii raya sakan ni kan...hihi tak de lah...nak beli sepasang dua je kot lagi....

Pastu saja-saja lah terbukak poplook...Pastu terview baju raya by Melinda Looi...Terus bersorak kegirangan sebab terberkenan dengan baju merah makngah kat bawah ni....Pastu kan....tengok-tengok tang harga pulak...Telan air liur jap...Oh! kalau saya, harga ni boleh dapat 2 pasang baju...Tapi, dah mengenangkan pemilik blog ni ada penyakit cinta pandang pertama....Jadinya dah termasuk-masuk dalam mimpi dah....Sekarang ni tengah mempertimbangkan nak beli atau pun tak?

ouhhhh....abes duit den...menyesal terbukak poplook....sebab sepanjang bulan Ramadhan ni saya jugak mencabar diri untuk berpuasa online shopping huh huh huh  ^_^

 








15 comments:

  1. untung la org badan kecik ;)

    ReplyDelete
  2. mmg cantik..
    kene dh kot ngan harga..
    jd artis ler pakai ni nnti..
    hehe.

    ReplyDelete
  3. semua cantik2...takpe dik beli satu tuk reward diri sendiri...

    hepy weekend dear!~

    ReplyDelete
  4. Wahh yang ada ikat reben kat depan tu cantik aaa.

    ReplyDelete
  5. suka g exclusive tu..ada yg warna purple gak kann..tp mampu tgk je laa..sbb baju raja dah ada 3lai..kui3

    ReplyDelete
  6. saya tak reti beli online.. then tak berani..nanti asik nak membeli je.. kalau tgk live pun dah terbekenan, ni kan pula online..hehe

    ReplyDelete
  7. wahhhh!!!semangat nak raya ye wawa...blog dh berirama lagu raya ni :) btw gambor yg kedua last tu super cantik ,ok :))

    ReplyDelete
  8. wahhhh...mood raya dh berkobar ni ye wawa?blog pun dh berirama lagu raya ni..btw yg 3rd last tu super cantik :))

    ReplyDelete
  9. Saya penakut untuk membeli online sebab takut saiz tak sesuai.
    Hehehehe
    Cantik baju2 tu
    Singgah entry saya gak ye. TQ

    ReplyDelete
  10. Alamak..i tgk ni pun dah jth cinta..nk jgk beli selai dua..huhu :D

    ReplyDelete
  11. Huhuhu belum shopping raya lagi... ni dah 15 ramadhan... Sian kat anak2... cantik juga baju2 tu... nmpknya... boleh je kalau beli utk reward diri sendiri... :)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!