Monday, July 29, 2013

Cheesekut Biskut Marie


28 JULAI 2013 (AHAD)
19 RAMADHAN 1434H

Percubaan pertama membuat cheesekut alhamdulillah berjaya :D
Buat dengan my sis pada petang hari sabtu...So makan time berbuka hari ahad...
Teringin sangat tengok blogger lain share kat blog...So apa lagi try buat lah
Selalu blogger lain buat guna biskut cream cracker kan...saya guna biskut marie...dilapisi dengan cream cheese dan nutella....sedappp bangat...
 resepi saya share next entry ye...  ^_____^




10 comments:

  1. menyelerakan...kene try ini ;)

    ReplyDelete
  2. wow menarik nieh...sejuk2 mesti sedap lalu kat tekak....

    ReplyDelete
  3. En tunang wawa tengok macam ini dah tak sabar nak rasa airtangan wawa.
    Menggoda betul lapisannya cantik:)

    ReplyDelete
  4. mcm comel jer nama sekut nie..
    hehe..
    nmpk sodap plak..
    cicah kopi boleh kot :p

    ReplyDelete
  5. sedap kann..klu yg ada cis mesti sedap..
    time study dulu suka buat tiramisu yg ala2 mcm ni..biskut tu celup ngan nescafe dulu..xpakai nutella..sedapp utk tiramisu versi jimat..hihi

    ReplyDelete
  6. wah nampak sedap ni. tp tang cream cheese tu i tak suka huhu

    ReplyDelete
  7. You can certainly see your skills within the article you write.
    The arena hopes for even more passionate writers like you who
    aren't afraid to say how they believe. All the time follow your heart.



    Feel free to visit my web page ... Cheap Carpets uk

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!