Sunday, July 28, 2013

Servis Sewa Untuk Dress Bertunang Dihentikan Sehingga Disember 2013


29 JULAI 2013 (ISNIN)

Assalamualaikum...
Ampun semua :( Servis sewa baju bertunang ni memang saya terpaksa hentikan untuk tahun ni... Ada yang saya sempat reply di FB, email, SMS, WhatsApp, Line, Viber dll...Dan ada jugak saya tak sempat reply, harap maaf.


Diharap semua maklum dengan hal ini.






9 comments:

  1. tktau plk wawa ada wt bisnes bg sewa bj tunang nih...

    ReplyDelete
  2. baru nak sewa utk raya ni..hihi.. gurauje yunk =)

    ReplyDelete
  3. mesti nk fokus preparation utk kawin kann ;)

    ReplyDelete
  4. wahhhh..cantik baju tunang wawa..^^

    ReplyDelete
  5. Mulanya sebab cik empunya dah sibuk nak beraya ye... lagi pula sibuk utk persiapan sendiri nak menikah tahun ini kan:)

    ReplyDelete
  6. lawa baju tu , nak pinjam untuk raya , boleh ? hehehe

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!