Wednesday, October 16, 2019

Molly Fantasy D'pulze Cyberjaya


12 OKTOBER 2019
Molly Fantasy, D'pulze Cyberjaya

 Assalamualaikum
Lama tak bersiaran ☺️ Berkelapangan last week bawa mek aisyah berjalan-jalan... Last datang sini masa aisyah still baby... Datang kali ni memang dia suka la... Dapat main sepuas hati 
Murah je RM10 for unlimited hours

Ok. Wawa ada nak share pasal

 REEM DOORGIFT

Kawan-kawan yang sedang mencari doorgift untuk apa sahaja majlis....kenduri kahwin/majlis hari lahir/majlis akikah/hadiah hari guru dan apa saja majlis... kawan-kawan boleh tengok di REEM DOORGIFT. 

REEM DOORGIFT menyediakan pelbagai pilihan.. Tinggal untuk kawan-kawan pilih je. InsyaAllah mampu memenuhi keinginan kawan-kawan *_____*










Tuesday, March 12, 2019

SAMBAL HITAM WAWA SYAIDA





Assalamualaikum

Dah lama tak berblog ;) Tapi kali ni rasa terpanggil untuk share dengan semua tentang satu kenikmatan dunia yang dicekapi sekarang hoho 
Ayat kan...Memang macam gitu...Tapi honestly, itulah yang dirasai oleh saya sekarang

Bermula dengan diri sendiri suka makan sesuatu yang pedas... Terjumpa SAMBAL HITAM PAHANG ni... Terus makan sampai tak ingat dunia... Husband pun bising tengok saya makan macam tak makan sebulan ni +______+

Level extreme saya makan ni sampai masuk ward la.... Sebab saya meratah je makan sampai berbekas-bekas in 1 night... Tak baik untuk usus ye... Jangan tiru XX



Jadinya, inilah yang saya nak share dengan semua

SAMBAL HITAM WAWA SYAIDA
RM10 PER BEKAS / PACK

kalau nak, jangan malu-malu wasap saya


0174119196

0174119196

FREE COD - PUTRAJAYA

LUAR PUTRAJAYA MINIMA 3 BEKAS
WITH MINIMAL CHARGES FOR DELIVERY

POSTAGE - ADD RM7







TESTIMONIAL DARI YANG DAH CUBA








Tuesday, October 16, 2018

DOORGIFT BAHULU KEMBOJA


SEBARANG PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN
SILA KE 

INSTAGRAM: Bahulu Amalin
#doorgiftbybahuluamalin

WHATSAPP 0174119196