Tuesday, July 16, 2013

Durian Goreng

Source: Google

16 JULAI 2013 (SELASA)
7 RAMADHAN 1434H

Teringin nak makan Durian Goreng ni....Kat mana nak cari?
Last tengok ari tu ada jual kat Genting...Area outdoor game tu...
Teringin nak makan huhu ^_^




18 comments:

  1. akak x pernah tau ada durian goreng ni he3... plng abes akak tau psl duarian crepe tu jer la ;)

    ReplyDelete
  2. Penang banyak durian katanya. Belilah dan goreng sendiri. Resepi google jelah.

    ReplyDelete
  3. tak prnh tau plk psl durian goreng...

    ReplyDelete
  4. sedapnya...xpena mkn..kalo cucur durian pena mkn..hehe

    ReplyDelete
  5. tu dia..durian goreng..tak pernh try..

    ReplyDelete
  6. ooo durian tempuran ni? pi cari kat ice room....lieya selalu pekena kat sane....

    ReplyDelete
  7. wawa ni penggemar durian kan? kite tak makan durian.hehe tak suka sebab bau kuat nanti sakit kepala.huhu

    ReplyDelete
  8. Kakak nampak pertama kali dalam Majalah 3 di TV3 tak tahu ada durian goreng. Tak pernah makan pun. Agak-agak boleh goreng sendiri tak..

    ReplyDelete
  9. wat sendiri la wawa..gugel je hehehe

    ReplyDelete
  10. 1st time dgr durian goreng

    ReplyDelete
  11. nyum2...mmg sedapk durian goreng :))

    ReplyDelete
  12. hok alorh! ada wujud ke benda gini? hahaha...

    ReplyDelete
  13. Eh ada durian goreng ke..1st time dgr..nk jgk..huhu

    ReplyDelete
  14. tak tahu pula ada durian goreng.. :)

    wawa..dah ada lagu raya kat sini..aduhai..sedih pula rasa nak raya ni.. :')

    ReplyDelete
  15. Serious tak pernah tahu ada durian goreng. Aiskrim goreng tahu la. Hehe~

    ReplyDelete
  16. saya ada jual durian goreng frozen..jika berminat bole call 0197113492

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!