Thursday, July 18, 2013

Menu Berbuka Orang Bujang - Sambal Sotong Lagi



18 JULAI 2013 (KHAMIS)
9 RAMADHAN 1434H

Semenjak bulan Ramadhan ni, saya suka sangat baca entry blogger lain yang up cerita pasal menu berbuka atau makanan...Rasa best sangat baca ^_^ Happy :D

Jadinya, hari ni saya nak share menu berbuka untuk semalam 8 Ramadhan 1434H...Menu simple je sebab berbuka sorang je kan...Menu semalam semua beli kat kedai makan area ofis je...Ada
sambal tumis sotong
ubi kentang goreng
ayam goreng
sosej roll
buah melaka

Esok jumaat dah, so bolehlah balik rumah berbuka dengan family ^_^





P/S: Dah mood nak raya ni, pasang lagu raya awal-awal :D

16 comments:

  1. Wah..mkn sorh tp byk jgk lauk :) :D

    ReplyDelete
  2. Anak2 tiap2 hari sambal pun tak apa. Sotong tu lagi depa suka.

    ReplyDelete
  3. Bujang / anak dara rajin ini. Memang patutlah en tunang tak salah pilih:)

    ReplyDelete
  4. hee nama pun org bujang, ayam pn seketui je
    btw alhamdulillah... rejeki ;)

    ReplyDelete
  5. best jugak makan sorang kan?
    kalau berdua, nak pilih lauk suami tak setuju tak makanla kite.huhu
    btw ayam goreng tu nampak sedap kot

    ReplyDelete
  6. sedap dan cukup meriah dah menu tu ! hehehe

    ReplyDelete
  7. macam ni pon cukup menyelerakan..

    ReplyDelete
  8. Wahh meriah jugak even makan sorang pon kan. Siap ade lagu raya lagi kat blog. meraih! hehe.

    ReplyDelete
  9. Hehe~ kalau makan sorang baik beli je kan. Malas nak masak sangat. Sambal sotong pun sodappp.

    ReplyDelete
  10. sambal sotong tu mmg paling menarik :))

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!