Tuesday, June 18, 2013

Work With Your Heart By Dr. Robiah K. Hamzah


18 JUN 2013 (SELASA)

Hari ni saya join satu seminar 'Work With Your Heart'

Seminar ni anjuran Jabatan dan disampaikan oleh Dr. Robiah K. Hamzah...Kalau perasan Dr. Robiah ni selalu masuk TV :) Ni merupakan kali kedua saya dengar ceramah dia...

Dari pandangan saya, Dr. Robiah ni seorang yang sangat berpengalaman dalam menyampaikan ceramah/ syarahan...Memang gelak je memanjang dari mula sampai habis haaa...Sporting 'pandai pancing mood penonton'...Memang mampu tarik or ubah hati-hati orang yang mendengarnya ni...Semua peserta terdiri daripada semua kaum dan agama...

Sangat best dan bertambah ilmu lagi hari ni :)
Dan yang penting 
'WE ALL HAVE THE SAME CREATOR'
&
'WORK WITH YOUR HEART'



Ni yang mahal ni haaaaa...with Dr. Robiah
Senyum sampai telinga ^_^
Jenuh tunggu turn :D


15 comments:

  1. kte dh lama x attend ceramah motivasi hehe

    ReplyDelete
  2. betul tu...bukan keje separuh hati...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol...buat keje kena ikhlas dari hati

      Delete
  3. rasanyer Dr ni kena bg ceramah kat opis akak... ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...invite la akak...sesuai untuk semua kaum dan agama :)

      Delete
  4. Replies
    1. sangat sporting akak...sporting dalam tegas

      Delete
  5. Kakak pun suka Dr. Robiah K Hamzah ni. Bila bercakap bagaikan bertih jagung siap dgn kelantangan suara dia tak ada yg boleh lena punyalah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi betol tu....yg nak lena pun terkejut sebab tone suara Dr. Robiah ni kuat

      Delete
  6. Tahniah menghadirikan diri ke majlis ilmu dan motivasi wawa: dr robiah mmg bestkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...memang best...dr. robiah ni banyak soft skill :)

      Delete
  7. Bestnya. Saya pun suka ceramah2 macam ni. Tapi tak berpeluang nak pergi. Huu~

    ReplyDelete
  8. penceramah tu murah ngn senyuman betul..

    ReplyDelete
  9. bagusnya..untungla dpt join seminar beliau :)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!