Sunday, June 9, 2013

Tolong Ingatkan Aku

Novel ni diusung sehingga ke Suria KLCC


9 JUN 2013 (AHAD)

Hari ni hari untuk membaca. Nak habiskan baca novel ni. Dah beli hampir 2 bulan. Tapi still dok ulang baca muqaddimah je. Jadinya, hari ni tak da buat apa-apa. Boleh la habiskan baca novel ni. Pastu ada 1 lagi buku tengah tunggu turn untuk dibaca :)

Novel yang akan dibaca hari ni;

TAJUK: Tolong Ingatkan Aku
PENULIS: Mimie Afinie
JUMLAH M/S: 567



Nanti dah habis baca. Saya akan review sikit dari segi perspektif pemahaman saya :)
Selamat bercuti hujung minggu semua :)