Monday, June 3, 2013

Bride To Be


JUN 2013

FOKUS:
Warna Baju
Beli Fabrik

Susun Atur Pelamin
Aksesori Tambahan

Catering
Makan Beradab
Dekorasi

Kad Kahwin

Door Gifts




p/s: lagu blog ni Mr. A yang bagi...huhu jiwang jiwang :D

24 comments:

  1. Replies
    1. insyaAllah :) dah dekat date nanti, wawa mintak address na

      Delete
  2. Jemput kami jugak! Hahhaaa...

    ReplyDelete
  3. Jgn lupa wedding card wawa!!
    Design card - kena simpan satu dlm album buat memori.

    ReplyDelete
  4. meh cr door gifts kat nilai ni.. gila tgk n harga murah.. tmpt tido dah ada ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin nak pi cari kat sana...tp tu lah xtau nak pi bila :)

      Delete
  5. akak yang nevesni awatnyer...

    ReplyDelete
  6. happy wedding in advance. hehehe. neves la tu~

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tunggguuuu hihi...kain xgi beli lagi...sampai kat kedai nanti cnfirm rambang mata :D

      Delete
  8. mesti tgh excited gile kan..hihihihh...

    ReplyDelete
  9. wahh.. mesti makin sibuk ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak gaya nya macam tu lah...dah nak start sibuk :)

      Delete
  10. dah buat list ya..saya x buat list pun lagi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat...tapi tak complete lagi :)...mimie date kenduri bila?

      Delete
  11. Assalamualaikum. bestnyaaa. saya terasa cam nak buat balik semua preparation nak kawin tu. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam....hihihi...takpe...tolong bagi sokongan kat wawa dll yang baru nak kawen ni pun dah banyak2 terharu hihi

      Delete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!