Monday, June 10, 2013

FIDANI Coklat




10 JUN 2013 (ISNIN)

Bagi yang pernah try coklat brand FIDANI, mesti tau rasa coklat ni kan...Sedap ya amat dan setanding dengan coklat import. Tengok tang badam tu sudah la...Memang timbul berketul-ketul macam tu...Sedap bangat setanding dengan harga nya :D Nak buat hantaran pun ok jugak...Sebab packaging FIDANI Chocolate ni memang cantik...Tak perlu tambah apa2 dah...Tapi mahal sikit la :)

Bagi yang tak kisah tang harga tu, boleh la beli banyak-banyak...Gerenti berbaloi-baloi  ^_^
Sedapnye coklat :D





::: Pic ni diambil time malam...So effect cahaya tu lain sikit :)


37 comments:

  1. Mcm menarikk jea coklat tuuuu

    ReplyDelete
  2. Coklat mcm ni klu kite suka biarkan cair pastu ngap dgn sudu..wahh heaven

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapppny....terliur ni tp coklat dah habis huhu

      Delete
  3. menarik tapi akak tak penah makan.

    ReplyDelete
  4. da penah rs mmg terangkat..rs mcm x mo telan je bla da msk dlm mulut hehehee

    ReplyDelete
  5. Betullah wawa, tengok kotak dia pun dah terpikat. Kakak belum pernah makan tapi kakak ni kan hantu coklat yg tak sedap pun suka apa lagi kalau wawa kata yg ini sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la akak...sedap tapi mahal sikit tang harga tu...nak makan sekali sekala tu mmg berbaloi :)

      Delete
  6. fuh wawa...pagi2 dah buat org kecur tgk coklat badam sebijik2...lapooo woooo....lieya tak penah try lagi nieh....kalo ade peluang harus cari nieh....lain kan sebab coklat die nampak badam tu sebijik2....


    alahaiii sweet lagu background cite love rain....terus arini rase nak tgk balik cite love rain....auwww!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time jumpa nampak coklat badam letak cenggini...menarik + sedap ;)

      hihi tgh dmm love rain :)

      Delete
  7. Replies
    1. wawa xsure kt mana boleh dapat...tp klu x silap kat shah alam ada;;;wawa beli kat choco world, genting

      Delete
  8. salam,wawa.kt mane nk beli coklat ni...nampak sangat2la sedap.....slurrppp :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...wawa beli kat choco world, genting....tp rasany ada kt shah alam

      Delete
  9. Fidani ni coklat tempatan kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye akak...coklat tempatan...coklat anak malaysia :)

      Delete
  10. macam penah dengar nama ceklat ni tapi tak penah jumpa...
    kalau jumpa apa salah nya mencubakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak semua tempat ada jual...susah nak jumpa klu kt penang...klu jumpa try la :)

      Delete
  11. Salam perkenalan. Suka sangat tengok belog bride-to-be :)
    Dear, sangat impress dengan penurunan berat badan. Ade tips tak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam...thanks dear :)
      berat badan? akak buat atkins diet

      Delete
  12. coklatttttttttttttttttttttttttttttt,sedapnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek onie....memang sedaaaappppp...try la :)))

      Delete
  13. sedapnya u i dahla hantu coklat+badam uhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena klu hantu coklat...i pun sama :)

      Delete
  14. Salam kenal..

    kalau hantaran akak suka guna chocolate Sorini and Patci.. cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...thanks bagi tau..dah google utk coklat sorini & patci

      Delete
  15. xpernah dengar, tak pernah makan n x pernah jumpa... tapi nampak cam sedap aje , dengan badam gebu2 duk bertaburan kat atas tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap...setanding dengan coklat yg selalu kat pasaran

      Delete
  16. nanti nak usha la coklat nih.. klu tak sedap siap wawa !!.. hahahaha...

    ReplyDelete
  17. Berapa rm ni sis? Tengok packaging pun dah tahu mahal. Hehe~

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!