Friday, June 7, 2013

VEIL DAN TUDUNG UNTUK PENGANTIN

7 JUN 2013

Untuk fabrik baju, kita skip dulu sebab belum sempat nak ke kedai kain. Jadinya, tak nampak gambaran lagi kain seperti yang diangankan itu +_____+ Kita tengok bahagian tudung dan veil dulu ye.

Semua cantik dan semua anggun. Tapi kena tengok kesesuaian bentuk muka, keselesaan dan budget jugak kan. 

Kalau saya tang TUDUNG tu memang no choice lah :) Tetap setia seperti tudung di atas. Kalau nak tau tudung ape, try tengok header. Nampak tak? *____<

Means sekarang ni fokus paling utama adalah VEIL. Nak veil material yang macam mana...yang jarang ke, yang tebal ke, yang licin ke...Saiz veil pulak..nak yang kecik ke, yang sedang-sedang ke, yang panjang ke, yang besar ke....macam-macam jenis lah...semua cantik dan semua lawa...dah nama pun VEIL PENGANTIN mesti lah lawa kan...ikut citarasa sendiri :D


meh kita cuci mata:
gambar ni diambil dari 3 orang photographer yang saya paling suka...silap yang paling famous :D
G.I PHOTOSHOOT
thephotolicious
lookitlove



























semua cantik kan... rambang mata jap :D