Friday, June 7, 2013

VEIL DAN TUDUNG UNTUK PENGANTIN

7 JUN 2013

Untuk fabrik baju, kita skip dulu sebab belum sempat nak ke kedai kain. Jadinya, tak nampak gambaran lagi kain seperti yang diangankan itu +_____+ Kita tengok bahagian tudung dan veil dulu ye.

Semua cantik dan semua anggun. Tapi kena tengok kesesuaian bentuk muka, keselesaan dan budget jugak kan. 

Kalau saya tang TUDUNG tu memang no choice lah :) Tetap setia seperti tudung di atas. Kalau nak tau tudung ape, try tengok header. Nampak tak? *____<

Means sekarang ni fokus paling utama adalah VEIL. Nak veil material yang macam mana...yang jarang ke, yang tebal ke, yang licin ke...Saiz veil pulak..nak yang kecik ke, yang sedang-sedang ke, yang panjang ke, yang besar ke....macam-macam jenis lah...semua cantik dan semua lawa...dah nama pun VEIL PENGANTIN mesti lah lawa kan...ikut citarasa sendiri :D


meh kita cuci mata:
gambar ni diambil dari 3 orang photographer yang saya paling suka...silap yang paling famous :D
G.I PHOTOSHOOT
thephotolicious
lookitlove



























semua cantik kan... rambang mata jap :D

27 comments:

  1. akak ni masa sanding, mmg serah diri abes kat kedai... sbb masa try, dok p try baju ja, x complete dgn tudung... mujor la tudung tu elok, legaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. legaaa kan...saya ni sebab buat sendiri akak...sebab tu kena decide sendiri semua part huhu

      Delete
  2. cantik2 fesyen sekarang ni...dari tudung sampai ke baju ngan kasut....rasa nak sanding sekali lagi je...hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...lagi banyak fesyen lagi susah nak buat pilihan :)

      Delete
  3. Kalau banyak2 cam tu memang peninglah nak memilih. Dolu2 kawen tak dok pun cam gitu...hahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tu akak...jenuh nak memilih +___+

      Delete
  4. Replies
    1. nasib baik yang wajibnya 3 pasang je kan...kalau retis tu mau 5-6 pasang :)

      Delete
  5. Rambang mata dibuatnya Wawa... tapi yg hijau first dan kuning cantik.

    ReplyDelete
  6. oloh sweet nye gmbr2 kawen tu sumer.. ai loikeee !!!...

    ReplyDelete
  7. sy suka veil yg tunang shah jaszle pakai tu..

    ReplyDelete
  8. Cantiknya fashion2 terkini baju pengantin sekarang....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. trend sekarang ni...semua dah nak macam retis kan :)

      Delete
  9. semua veil tu cantik2... mesti tak tahu nk pilih yg mana kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal amanina...semua cantik2...rambang mata :)

      Delete
  10. Pantang tengok gambar cantik macam tu kan..rasa nak cuba semua.. tapi don't worry, your hand made veil will marvelous on you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks che mid :))))
      InsyaAllah mudah-mudahan semua seperti yang dirancangkan :D

      Delete
  11. aduuuhhhh..cantik2nya..tetiba rasa mcm nak sanding lagi skali,ahaha!!

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, antiknye...yg pengantin pakai tudung hijau tu die tempah kat mane ye tudung..cantik dan labuh...

    ReplyDelete
  13. assalam...untuk survey veil dan tudung visit my fb yea.semuanya customade.boleh jer tempah ikut warna pilihan.FB:https://www.facebook.com/KoleksiTudungAnnur?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  14. photo yg last 2 my friend lah..he3

    ReplyDelete
  15. Masyaallah.. cantik cantik tudung pengantin sekarang ni.

    Terutama veil nikah yang warna putih tu

    Sweet

    ReplyDelete
  16. Woah! I'm really digging the template/theme of this website.
    It's simple, yet effective. A lot of times it's very difficult to get that "perfect balance" between superb usability and appearance.
    I must say you've done a awesome job with this. In addition, the blog loads very quick for me
    on Chrome. Exceptional Blog!

    Here is my web-site best for weight loss sacramento

    ReplyDelete
  17. I read this paragraph fully on the topic of the comparison of most recent and preceding technologies, it's amazing article.


    Here is my blog ... u love carpets reviews

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!