Saturday, June 15, 2013

GEORGETOWN WHITE COFFEE PULAK

14 JUN 2013 (Jumaat)

Rasa macam dah lama tak post entry makanan...
Ni makanan untuk semalam hari jumaat...
Tengahari makan di Georgetown White Coffee
Makan dengan aniza dan my ex-boss
My ex-boss dah dapat bertukar ke Penang dari Putrajaya
Rezeki kan, duduk sekejap je kat Putrajaya tup tup dah dapat balik Penang




 
Yang ini menu untuk breakfast...
Koey teow goreng, hotdog black pepper dan nasik impit 3 ketul
Makan kat mana? Tempat biasa Kedai Pak Umar :D

Alhamdulillah kenyang +_____+


Entry Autopublish ::: harap maklum






25 comments:

  1. Kentang wedges kena dgn mustard memang ummmpphh...

    ReplyDelete
  2. sedapnya dh lama tak mkn nasi impit makan dgn rendang mesti sedap huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedappp cha...suka nasi impit tu...sedappp

      Delete
  3. alhamdulillah..rezeki.. kenyang ;-)

    ReplyDelete
  4. Okay semua nampak sedap. Dah la memang tengah lapar ni...T_T

    ReplyDelete
  5. alamak....tgh2 puasa ni trtengok gambo2 makanan ni..mmg trgoda,uhuhuuh!!

    ReplyDelete
  6. selalu post entry makanan..tapi wawa tetap maintain jekkk jelesssnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak der maintain nye sue...dok tengah bina badan skang ni haha

      Delete
  7. wahhh tgk pn dh nmpk sdap ni...

    ReplyDelete
  8. Alamak terliur..dah la posa..hukhukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo cian nya dia :) makan ime berbuka nanti pun ok jugak :)

      Delete
  9. Control makan wawa.. nnt baju bersanding tak muat hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal...kakak2 pun dok complain jugak suruh jaga badan haha

      Delete
  10. Sedaptu.pernah rasa sekalijer

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala makan memang sedap...love ubi kentang...tp xleh makan selalu nanti gumuk huhu

      Delete
  11. okey. thanks. saya lapar! sobs. sedapnya mustard tuu dengan kentang. sedap~~

    ReplyDelete
  12. gmbr yg atas sekali tu menjejeskan liur akak...

    ReplyDelete
  13. Wah.... sedapnya tengok fries tu...
    Siapa Ex Boss yang bertukar tu?

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!