Wednesday, May 8, 2013

Alat Untuk Memancungkan Hidung


ALAT PEMANCUNG HIDUNG

Disebabkan sekarang ni tengah famous dengan operate mata, mulut, pipi, dahi, hidung dan operate untuk menukar semua lah satu muka...So situasi ni beri peluang kat usahawan untuk provide macam-macam barang untuk penuhi permintaan pelanggan yang sentiasa nak cantik tanpa menghargai apa yang sudah tersedia sejak azali ni...

Maybe alat pemancung hidung ni dibuat untuk golongan tersebut yang mempunyai pendapatan sederhana dalam erti kata lain tak cukup duit untuk buat operation yang ribu-riban tu... Kita sebagai umat Islam, haram ye menukar semua-semua yang Allah telah kurniakan sebaik-baik kejadian tu...Peringatan untuk semua dan diri sendiri juga! Dasyat kan sekarang ni...macam-macam barang yang tak pernah terfikir dek akal dah keluar