Wednesday, May 8, 2013

Alat Untuk Memancungkan Hidung


ALAT PEMANCUNG HIDUNG

Disebabkan sekarang ni tengah famous dengan operate mata, mulut, pipi, dahi, hidung dan operate untuk menukar semua lah satu muka...So situasi ni beri peluang kat usahawan untuk provide macam-macam barang untuk penuhi permintaan pelanggan yang sentiasa nak cantik tanpa menghargai apa yang sudah tersedia sejak azali ni...

Maybe alat pemancung hidung ni dibuat untuk golongan tersebut yang mempunyai pendapatan sederhana dalam erti kata lain tak cukup duit untuk buat operation yang ribu-riban tu... Kita sebagai umat Islam, haram ye menukar semua-semua yang Allah telah kurniakan sebaik-baik kejadian tu...Peringatan untuk semua dan diri sendiri juga! Dasyat kan sekarang ni...macam-macam barang yang tak pernah terfikir dek akal dah keluar



7 comments:

  1. nie...semua tipu saja Wawa...menyakit dan menyusahkan je...lebih baik yang azali je...syukur masih ada hidung he heee...

    ReplyDelete
  2. kalau x mancung mcm mn? ;-)

    p/s still ada malware..

    ReplyDelete
  3. kak yan
    betol....macam2 dorang reka menda yang tak masuk akal ni....tapi mesti ada yang terpedaya jugak:) tu lah syukur masih ada hidung :D

    Khairin
    klu tak mancung, try guna produk kak ton pulak hihihi

    ReplyDelete
  4. Sy xpandai sgt benda2 IT ni tp ada yg beritahu,sblm download mn2 pic, make sure pic tu xde virus or website tu 'clean'. Pn begitu langkah terbaik gn pic sendiri or delete mn2 pic yg penah d cedok drpd website.1 lg,try google cm ne nk hlg malware ni...wallahu 'alam

    ReplyDelete
  5. x tau la nk kata cm ne.. pertolongan terakhir..acu minta bantuan opismet yg tau psl2 mendealah ni... ;-)

    ReplyDelete
  6. Kalo memang betul.., saya mau beli.., berapa harganya & lokasinya dimana

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!