Thursday, May 30, 2013

30 MEI 2013

Pagi

Hari ni dah start skip nasik dalam hidup....Sebab dah nak start re-induction untuk kali ketiga...Sekarang ni semua entry pasal makanan lah sebabnya bila dah start re-induction nanti, tak der dah nak post entry makan-makan ni...sedih kan :(

My feveret koeyteow dengan nugget 3 pcs...Selalu makan dengan telur...Tapi disebabkan time re-induction nanti, nak hadap telur pun sampai dah rasa nak muntah...so buat masa sekarang ni, kita kena menghargai makanan yang diharamkan makan time re-induction nanti....

Bagi pengamal diet atkins, penggunaan istilah 'makanan haram / dosa besar' adalah sesuatu yang biasa...tapi bagi yang tak tau pasal istilah ni jangan confuse tau :D

'Makanan Haram' bagi pengamal diet atkins adalah;
Nasi
Tepung
Gula
Sos

+__________+



Tengahari

Makan Tomyam Noodles....Pedas dan panas...Bila makan, terusss rasa macam bibir membengkak....dan terus order air 2 gelas :D

makanlah secara sihat :D

bagi pengamal diet atkins dan bagi yang baru nak mencuba....try la...tak susah cuma kena kuat semangat je....saat yang paling membahagiakan, apabila bangun pagi dan timbang berat :D
time tu mesti senyum lebar sorang-sorang

*_______*



12 comments:

  1. hehe mmg tga nk mencuba diet mendiet ni,, hope kuat semangat lah ahah

    ReplyDelete
  2. mi tomyam tu mantops giler...

    ReplyDelete
  3. chaiyok wawa. i tak boleh nk diet sgt sbb nanti makin kurus huhu tp i nk kuruskan peha je ada petua tak? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi senaman peha :D try main skipping kot

      Delete
  4. Assalamualaikum. hahahaha saya nak gemuk. awak nak kurus. petua nak kurus mudah je. boleh makan. tapi kuantiti sikit! saya makan nasi sehari sekali je babe. hehehhee. suami kata makin kurus. hahahahahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam...good tips...boleh cuba nanti kalau mampu menahan makan nasi dengan jayanya :D

      Delete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!