Saturday, May 25, 2013

Hiasan Bilik Pengantin ::: Susun Atur Perabot & Design Langsir

Source: Nor Collection & Design

25 MEI 2013

Sedang mencari-cari hiasan, susun atur, fabrik dan design langsir untuk bilik pengantin...google dan google terus terjumpa pic2 ni...semua cantik sangat dan ada gaya tersendiri....macam pic kat atas ni menampakkan gaya mewah moden klasik kan...ada banyak lagi jenis dekorasi dalaman bilik dan depend pada citarasa masing-masing...kalau saya, lebih suka kepada gaya moden kontemporari dan gaya inggeris *___* 

Sekarang ni, lebih memfokuskan untuk mendapatkan dekorasi susun atur perabot yang sesuai...Sebabnya bilik saya bersaiz kecil....Kalau terlebih perabot mau boleh crowded nanti...Untuk langsir pulak, saya sedang mencari design yg sesuai :) Best cuci-cuci mata tengok gambar yang cantik-cantik ni :D


Source: Nor Collection & Design

Source: Nor Collection & Design

Source: Nor Collection & Design

Source: Nor Collection & Design

Source: Nor Collection & Design

Source: Nor Collection & Design

Source: Nor Collection & Design

Source: Nor Collection & Design



Source: Nor Collection & Design

Source: Nor Collection & Design

Source: Nor Collection & Design


Source: Nor Collection & Design




7 comments:

  1. walaah deco bilik pengantin ni tapi semua bukan taste i huhu. too classy bagi i yang simple ni hihi tp bg u lawa tu :D

    ReplyDelete
  2. cantik2 kan..ni buat akak nak kawen lagi ni..boleh?

    ReplyDelete
  3. cha
    haah yg ini maybe moden klasik rasanya...suka tengok kekemasan tu...tapi design perabot tu tak berkenan

    amanda
    hihihi xpe akak....deko2 bilik sendiri pun boleh :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. tahun lepas sy amik warna hijau. heeee. tampak fresh. hehehhee

    ReplyDelete
  5. This is a topic that is near to my heart... Many thanks!
    Exactly where are your contact details though?

    Here is my page: Tips Menjahit Baju Kurung

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..saya nak tanya, dimana boleh saya dapatkan katil yang ada tirai (gambar 4) Tq :)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!