Monday, March 3, 2014

My Wedding Cake & Guest Book Corner


3 MAC 2014 (ISNIN)

Tak menyempat lagi nak story mory full version our wedding....Atas permintaan seseorang nak tengok wedding cake kita, jadi saya skodeng-skodeng website my bff Syura...Jumpa lah pic ni... Wedding cake & Guest Book Corner kita ni di sponsor oleh Syura Home Made....Ni kenduri side saya...Tapi untuk entry ni saya story sikit-sikit dulu tau ^__^

Boleh CLICK WEBSITE kat bawah ni



WEDDING CAKE

Kek ni 4 tingkat tau...
with fresh flower...Sangat-sangat cantik ^____^



Tapi jangan tertipu tau...
Dalam 4 tingkat ni, kek yang bawah sekali je yang boleh makan...
3 layer kat atas tu semua dummy cake ^___^ oppps!
tak boleh makan tau....kek tipu



yang ini dummy cake...kek bahagian atas...
nampak macam kek betol kan *_<





GUEST BOOK CORNER



Semua saya suka....Kawan-kawan yang datang kenduri pun cakap cantik bangat.

Bagi yang berminat nak dapatkan servis Syura HomeMade
Boleh contact beliau melalui;
Fb: www.facebook.com/syurahomemade
Website: http://www.syurahomemade.com
Menerima Tempahan: Perlis, Alor Star dan Penang




Thanks a lot SyuraHomeMade *___*


15 comments:

  1. Assalamualaikum awak. wahh dummy kek rupanya. ciss baru nak minta rasa... bestnya wedding cake tinggi gini. lawa pulak tu ~~~

    ReplyDelete
  2. wah comelnya wawa guest book corner tu, dan dummy tu memang nampak real... sedapnya kek tu.. pink colour of course akak suka...he he he...

    ReplyDelete
  3. Topping dummy kek tu guna original topping ke sama macam kek yg bawah sebab bampak real sangat.

    ReplyDelete
  4. Meriahnya bju pengantin dia!! Klu wawa x bgtau kek atas x bole mkn .. confirm smpi skrg saya ingt wedding cake yg tinggi2 tu boleh mkn..rupanya gimik je :D :) suka tgk semua kaler lembut2..pink..putih :)

    ReplyDelete
  5. cantik nye kak wawa..i like it?
    dummy kek tu kite boleh tempah katnerr?

    ReplyDelete
  6. subhanallah.. cantinya akak wawa.... suka tgok akak...:) kek dan guestbook pun cantik.... puas hati.. :)

    ReplyDelete
  7. cantik nya akk... nk tgok lagi..... heheheh...

    ReplyDelete
  8. Wawa... cantik sangat. Ayu dan manis tak puas mata memandang.
    Biasalah kek bertingkat biasa yg layer bawah aje yg original.. kalau tak pun dua tingkat - atas-atas biasa dummy aje. Mana boleh tinggi-tinggi betul kalau jatuh tak berbaloi hihi..

    ReplyDelete
  9. akak...... suka tengok akak.... help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... hehehhe. nk tgok lagi...... :)

    ReplyDelete
  10. serba pink gitu.. sesuai la ngn tema kahwin wawa kan...tu kek ape yer?

    ReplyDelete
  11. dummy cake yg atas itu tapi nampak real je.
    suka tengok corner guest book itu,nampak omey je..
    semua cantik sis

    ReplyDelete
  12. nice...

    jemput singgah sini

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/

    exb2b from johor ;)

    ReplyDelete
  13. so ada ke yg termkn dummy cake tu? ;-)

    ReplyDelete
  14. I have read so many posts concerning the blogger lovers but this
    paragraph is actually a fastidious post, keep it up.


    Also visit my web page - guestbook

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!