Wednesday, March 19, 2014

INTRO HONEYSTAR : LANGKAWI ISLAND & BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT

  PULAU LANGKAWI, KEDAH
10 - 13 FEBRUARI 2014
4 HARI 3 MALAM

Best sangat....Rasa nak pi lagi....Langkawi memang rasa tak pernah jemu kan walaupun dah ke sana banyak kali....Sampai sekali tu cakap kat Mr. A, best kan kalau mintak posting kat Langkawi....Sebab time tu memang ada kosong kat Jabatan Koreksional something...Tak ingat full name....Tapi bila fikir-fikir balik, kalau dah duduk sana, mesti dak tak rasa heaven sebab hari-hari dok pandang Idaman Suri dan Ismail Group...Opps! ^___^


 
 Pic kita sorang je...Macam biasa, Mr. A jadi photographer tak berbayar...Ni simple entry je tau....Nanti InsyaAllah kita review one by one kalau ada masa terluang..InsyaAllah sekali lagi

 Orintental Village, Cable Car


 Island Hopping, Tasik Dayang Bunting

Nampak macam kulit muka flawless sangat kan....Yang ini guna camera galaxy note


 Yang ini guna Nikon DSLR


  Mr. A...Nasib la kan....Dah semua gambar tak mo senyum....Kita tepek gambar ni lah kan





 *******************************




 BUKIT MERAH LAKETOWN RESORT
22 - 23 FEBRUARI 2014
2 HARI 1 MALAM

Saya dan Mr. A plan last minit nak ke sini....Booking bilik by Agoda...Seriously sangat-sangat berpuas hati dengan servis Agoda...Murah ya amat compared dengan booking di kaunter...Kalau sampai dah beza RM100++, tu dah kira murah bangat kan ^_6 Ada sebab kenapa saya berpuas hati sangat, nanti saya story...Cara dorang entertain saya yang tiba-tiba tukar keputusan nak upgrade bilik dari supperior ke deluxe...Dah lah booking last minit, pastu nak tukar types of room pulak kan....Dah beza harga sikit sangat, haruslah tak dilepaskan peluang ^___^....Memang Alhamdulillah puas hati! Nanti saya story k!


 Macam biasa, gambar saya sorang-sorang



Last day, nak balik dah...Pakai Thelma Maxi Dress dari Poplook
Memang best! Semua best lah ^___^