Wednesday, February 26, 2014

BLOUSE MUSLIMAH

 26 FEBRUARI 2014 (RABU)

Entry kali ni khusus untuk mereka yang gemar bershopping online dan masih tercari-cari pakaian Muslimah yang mampu membuatkan anda tampak anggun dan bergaya seiring trend sekarang ini.


Blouse adalah pilihan Muslimah tops terbaik jika anda mencari pakaian Muslimah yang sesuai. Seperti juga pakaian-pakaian lain, blouse sangat versatile untuk digayakan pada bila-bila masa dan ke mana sahaja. Be it majlis formal, majlis makan malam atau majlis perkahwinan. Tak lupa juga, turut sesuai untuk digayakan ke pejabat!


Blouse Muslimah kini telah diberikan sentuhan rekaan yang lebih moden dan segar. Ini adalah hasil usaha para pereka fesyen yang mahu blouse Muslimah kelihatan lebih trendy di samping fashion top yang lain. Kini kita boleh dapati banyak stail Muslimah blouses untuk dipilih dan pastinya satu lagi kelebihan buat pembeli di luar sana. Malaysia online shopping website yang kini banyak boleh didapati di internet menawarkan koleksi women tops yang cukup meluas dengan kualiti yang bermutu tinggi dengan harga yang berpatutan juga. Seperti di negara kita yang mempunyai penduduk yang berbilang kaum, trend fesyen sentiasa berubah secara dinamik. Tambahan pula dengan kemunculan group hijabista yang kebanyakkan daripada mereka adalah fashion bloggers, ini adalah antara faktor kenapa fesyen dress Muslimah sekarang semakin menonjol.


Blouse Muslimah dan tops telah digabungkan dengan elemen kontemporari bersama unsur tradisional membuatkannya lebih trendy daripada biasa. Memakainya pasti membuatkan anda lebih elegant dan fashionable. Wanita Muslim sekarang semakin arif dalam berfesyen malah tiada salah untuk kelihatan glamour dan dalam masa yang sama masih terus mengekalkan jati diri dan kekal sophisticated. Gayakan persalinan di atas daripada Zalora Malaysia dan butik First Lady untuk penampilan yang memikat hati. Moden dan elegan, pakaian Muslimah ini pastinya kelihatan menarik untuk digayakan bersama sepasang kasut tumit tinggi. Padankan juga dengan tudung atau shawl yang bersesuaian untuk penampilan yang lebih lengkap dan sempurna. 
Antara gaya yang mungkin dapat beri inspirasi buat anda.


Jika mahukan pilihan blouse Muslimah yang terbaik dengan harga yang berpatutan, layari website Zalora Malaysia untuk dapatkan apa yang dicari. Zalora Malaysia juga menawarkan tawaran menarik hampir setiap hari. Untuk informasi terkini anda boleh follow mereka di Twitter@ZaloraMY!

I was paid by Zalora to do this review.