Friday, September 6, 2013

Spicy Chicken


31 OGOS 2013 (SABTU)

Keluar sempena cuti hari merdeka...Sekali sekala makan KFC ni memang sedap sangat...Ke KFC kat dalam Tesco ni je sedap....Mr. A pun cakap sedap...Sebab selalunya kalau makan kat KFC tempat lain tak lah nak puji sedap sedap sampai camni...

Ayam tu rangup lembut semua cukup...Memang sedap lah ^____6
Bab makan ni laju je ye cerita huhuhuhu



Lama tak makan snack plate....sedap! dan sedap!
saya bukan duta KFC okes ^___^


Pastu gi shopping kain kat Nagoya...Tak tau lah pas jadi baju cantik ke tak 



Tadaa muka tuan tanah ^___^


Selamat bercuti esok bagi yang bercuti...Bagi yang bekerja...selamat bekerja



11 comments:

  1. ada stegah kfc ayam dia dh tak sedap mcm biasa..

    ReplyDelete
  2. wawa beli ke kain hitam putih yg wawa pegang tu?
    kebetulannya, kite pergi nagoya last week pun dok ushar kain tu jugak.haha
    tapi tak beli pun sbb dah ada 3 pasang kain belum berjahit..

    ReplyDelete
  3. akak klu g kfc ckp sesiap kt budak kaunter tak nak bahagian dada...

    ReplyDelete
  4. have a good day kak wawa ^_____^

    ReplyDelete
  5. wahhhh makan2, then shopping mopping.. hehehe best2!

    ReplyDelete
  6. Area Kulim nie sy banned kfc kat tamn selasih..isi ayam lebam2 & tulang pon dah itam..konfirm ayam lama..

    ReplyDelete
  7. sy sllu borong je kain..dah bertahun br nak jd baju..hihi

    ReplyDelete
  8. Saya dah search mengenai topic nie... dan setakat pencarian saya...

    karya awak antara yang terbaik.. teruskan berkarya...
    dari peminat blog awak... :)

    Here is my site :: Affiliate Malaysia

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!