Thursday, September 5, 2013

Biskut Cream Crackers dan Cili Tuna


5 SEPTEMBER 2013 (KHAMIS)

Sapa pernah makan biskut camni? Cream cracker dengan tuna....
Sedap sangat...Makan semalam selepas 11 tahun tak makan....Menu paling sedap time saya kat hostel sekolah menengah....Belajar makan camni dari senior

Bagi yang pernah try, memang tau lah cam mana rasanya...Biskut cream cracker ni kan rangup...Kena pulak dengan chilli tuna...Memang bertambah-tambah extra pedas tu...tuna kena ambil yang cili tau....kalau ambil tuna yang putih tu memang tak menjadi lah...

sekali sekala makan...memang menyengat ^___^


mudah....stok makanan yang boleh disimpan memang menjadi pilihan student asrama :)


kalau nak lagi umpph! tuna tu lenyek-lenyek dulu bagi sebati...baru letak kat atas biskut tau 
pastu mau nak kena telan sebotol air...sebab pedas menyengat ^_____^