Friday, September 20, 2013

Sepanjang Jalan Menyelusuri Negeri Perlis Indera Kayangan

14 SEPTEMBER 2013 (SABTU)

Aiii rasa macam dah lama tak berbelog dan tak mengomen kat entry kawan-kawan...Malam ni InsyaAllah akan menjengah blog kawan-kawan semua ^___^

Ni nak cerita perjalanan saya ke Negeri Perlis Indera Kayangan.... Tujuan utama ke sini sebab nak pergi kenduri member kawen...Cerita pasal kenduri member tu next entry ye...

Skang ni cuci mata tengok gambar-gambar pemandangan Negeri Perlis yang aman damai dan menyejukkan mata ni...Saya suka jalan raya dengan pokok-pokok macam pic kat atas ni...Rasa best sangat ^____^




Wang Kelian










20 comments:

  1. mendamaikan sungguh view2 yg k wawa amik..

    ReplyDelete
  2. cantiknya tempat tuh... lagu die pun sedap... mendamaikan......

    ReplyDelete
  3. bestnya jalan2 jauh ni :)

    apa2 pun, gambar makanan tu betul2 buat tekak ni bergetar.. haha nyam3!

    ReplyDelete
  4. pernah jadi orang perlis , tu pun 3 hari je....hehehe

    ReplyDelete
  5. lawa gak perlis ni yer. jaa pulak tak penah sampai kat sana. masa kekekcik dulu pernah ler kot (mak ckp) tapi jaa x ingt pape pun. hikhik...

    ReplyDelete
  6. iskkkk rindu nyer kampung akak ni...

    ReplyDelete
  7. aritu kros p langkawi ikut perlis. pun jatuh cinta dgn suasana damai di sana. rasa cam nak duk sana terus.hehe

    ReplyDelete
  8. seronok tgk pemandangan sawah padi..

    ReplyDelete
  9. dah nak dekat dengan rumah sue dh tu..hehhe umah sue dekat ngn padi jugak

    ReplyDelete
  10. Hello! Thiѕ is my fiгst commеnt here so I just wanted to
    give a quick shout out аnd tell youu I really enjoу reading yοur
    posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go oveг the
    same topics? Thanκs!

    my web-ѕite ... prud homme

    ReplyDelete
  11. Kakak pun suka tengok. Kalau arah utara cantik pandangan sawah, kalau ke pantai timur pantainya. Tapi macam kakak di JB ni tak ada yg cantik macam tu semua...

    ReplyDelete
  12. Bestkan pergi kampung akak? Ahahahaa...

    ReplyDelete
  13. kampung husband saya pun kat perlis..kalau pergi sana x pernah miss makan laksa kuala perlis...sedap gile!!

    ReplyDelete
  14. walaupun perlis negeri kecik je tp cantik sbb ada pemandangan sawah padi & bukit bukau.. akak br sekali gi perlis....

    ReplyDelete
  15. Saya lum penah smpi ke Perlis lagi..teringin nak p...aiikk...bila la nak trip to Utara ni..

    ReplyDelete
  16. I loved as much as you'll receive carried out right here.
    The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
    nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish
    be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly
    the same nearly a lot often inside case you shield this
    hike.

    Also visit my website ... No2 Surge and Testocore Advanced

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!