Friday, September 13, 2013

Falah Abiyana DOUBLE PEPLUM

12 SEPTEMBER 2013 (KHAMIS)

Pakai baju Falah Abiyana ke office hari ni...Ni merupakan kali kedua pakai...Sepatutnya hari khamis kena pakai batik kan....Slumber je pakai baju cotton plain ni ^___^

 Types: Double Peplum
Size: XS
Colour: Grey Pink
Online Shop: Falah Abiyana
Scarves: Fareeda

Sangat selesa pakai baju ni...1st time pakai time ke kursus kawen minggu lepas....1st impression kakak-kakak tengok saya pakai baju ni kan ^___6....Kakak-kakak kata macam baju ibu mengandung la huhuhuhu..Tapi seriously sangat best pakai :D


Sila tahan nafas dan kempiskan perut hihi ^___^ 

Bagi yang berminat dengan baju plain macam ni...Boleh terus ke website  

^_______^



Nak tunjuk jugak tu :D
Ni menu breakfast dan lunch untuk hari khamis
Nasik lemak dan Claypot Chicken Rice...
Hari Nasi Sedunia haha
Macam mana nak selim melim ni kan ^____6







20 comments:

  1. wahhhhhh,lawaaaaakan baju dar falah abiyana :D

    ReplyDelete
  2. Amboih ! kemain lgi kak wawa,,baju peplum sgt cantekk..tpi rose kesempatan lgi nok pakai..sebb gomokks onteway nak selim..hikhikhik =)

    ReplyDelete
  3. serious cantik baju wawa tu.. kaler pun mmg kena dgn design baju.. ;)

    ReplyDelete
  4. u pakai size xs ke? sep sep boleh geng i haha

    ReplyDelete
  5. Oh.. mana boleh kawan wawa kata macam baju mengandung kalau sizenya xs..
    Kakak suka warnanya soft..

    ReplyDelete
  6. wah..cantik jgk peplum ni kan..nak jgkla try beli 1 :)

    ReplyDelete
  7. salam...cantik bajunyer tu ...suka peplum tu..

    ReplyDelete
  8. heheh akak comel la bila berisi..hehe

    ReplyDelete
  9. salam dari jaakechik!

    cantik baju tu, tak nampak macam baju mengandung pun.

    biasa laa peplum kan, bentuk dia mmg kembang sikit kat area bawah.

    tp seriyes comeyyy!

    ReplyDelete
  10. lawa kak bj peplum itu
    nice sgt...
    semua menu yang sodap2...

    ReplyDelete
  11. comey ko wawa...baju tu cantik...

    amboi menu mkan2 ko sedap2nye dik oiiii....

    ReplyDelete
  12. pkai sai xs je..keciknya akakkk..jelesss..hihi

    ReplyDelete
  13. huwaaa dh lama tk mkn claypot cikenrice

    ReplyDelete
  14. Wah.. Baju mahal.. Tudung pun mahal.. Sy tgk hrga bju tu pun da tbeliak mcmni O.O ni haa..

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!