Thursday, August 22, 2013

Oldtown Sungai Petani

17 OGOS 2013 (SABTU)

Lepas penat shopping kain dan perut pun lapar, saya ngan kakak singgah makan di Oldtown Sungai Petani...Dah lama tak makan kat SP ni...1st masuk tu nganga jugak lah...Servis dorang ni lain...Tak sama macam Oldtown kat Penang...

Kat sini, semua self service ye...Korang kena ambil menu di meja cashier..Pastu dah decide nak makan yang mana, korang kena terus inform kat cashier dan terus bayar....

Tak rasa susah pun....Senang dan servis cepat...Tak sampai 15minit....Makanan dah sampai



Masamnya muka saya huhu



Asam laksa yang penuh dengan isi ikan kuahnya



Budak lapar ngah makan





11 comments:

  1. ohh lain ye service kat sana.. tapi ok jega mcm tu self service.

    ReplyDelete
  2. kat sni mknn dia hntr..cuma nak order apa kena p kat cashier..

    ReplyDelete
  3. Self service? Bagus jugak tokey pandai jimat pekerja jimat kos...hehehee...

    Muka Wawa dan kakak seiraslah!

    ReplyDelete
  4. akak p kenny s.p raya ritu ;)

    ReplyDelete
  5. eh ye la wawa..lain kan kat sane...tapi okey la asalkan foods sampai cepat...

    yups! laksa old town salah satu peberet akak...

    ReplyDelete
  6. makan asam laksa terlebih tue...tue muka nampak masam...opppssss...bergurau saja..^^

    ReplyDelete
  7. da self service skang?? teringat zmn study dulu, time lepa2 kt oldtown sp. dulu blom buat self service lagi..tp skang klw oldtown br sume pon mesti self service. senang.. ps2 xyah baya service charge kan.. =)

    ReplyDelete
  8. peminat oldtown ye.. suka jgk menu kt situ. selalu mkn hot choc dgn nasi ayam dia.

    ReplyDelete
  9. suka betul wawa mkn kt oldtown kan...

    ReplyDelete
  10. Tak mahai ka makan kat oldtown ni?

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!