Tuesday, August 27, 2013

CPUV KEEMPAT: DOVE SAMSON D


26 OGOS 2013 (ISNIN)

Masyuk lagi 1 CPUV pagi Isnin...Alhamdulillah...CPUV ni secara kasarnya adalah CPUV Ke-10...Tapi kalau secara rasminya, ni merupakan CPUV Keempat...Sebabnya 6 CPUV lagi masuk je terus credited...Jadinya tak dapat dipastikan status CPUV tu...Apa pun syukur alhamdulillah ^___^

CPUV Keempat ni DOVE SAMSON D...Tadi siang nampak kempen DOVE SAMSON D ni berkibar-kibar di blog...Tapi di malam hari tak muncul-muncul pulak :)

Jadinya, sekarang ni ada 4 kempen CPUV tengah berkibar-kibar kat blog...

Thanks NUFFNANG ^___6




Ni jumlah uniques view sepanjang last week...19 Ogos sehingga 25 Ogos 2013...Tapi kalau time bulan puasa, trafik memang tinggi sampai boleh capai 6k uniques sehari...Bila dah masuk bulan Syawal ni, trafik dah kembali normal 1k sehari...


Thanks semua yang sudi berkunjung ke blog 'Wawa Syaida'



10 comments:

  1. HUYOOOOO.CPUV DIAAAA..TRAFFIC PUN PERGHHHHHHH.... AVERAGE 1K PER DAY,TERBAIK :D

    ReplyDelete
  2. Huissshhh...banya tu UV Wawa...akak 200-300 jerk...:)

    ReplyDelete
  3. perghhhh traffic tinggi nyer.....

    ReplyDelete
  4. sedap nyer kek.. dh lma xg secret recipe.. ^_^

    ReplyDelete
  5. ramai nye unique dia..akak paling ramai pun seratus jerk../

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!