Thursday, August 15, 2013

MAMAK KITCHEN ::: MASAKAN MAMAK


 12 OGOS 2013 (ISNIN)
8.59PM

Keluar berjalan-jalan sempena cuti raya yang panjang ni...Sebenarnya tak la panjang mana cuti, tapi ni kira 1st time ambil cuti raya sepanjang berkhidmat...Sebab sebelum ni memang simpan cuti untuk exam....Bila dah habis study ni, memang aman lah hidup ^___^

Kuar kol 10.30 pagi...Breakfast di Mamak Kitchen, Jusco Bandar Perda...1st time makan sini....



  Kuar dengan sapa tu?  ^____^



 Menu yang makan breakfast pagi tu, ni Mr. A punya...Nasik Lemak Ayam Special...RM6.80
Tak tau special tang mana



 Ni menu saya...Maggie sup...Tapi bila siap, rupanya maggie kari kot



 Pas breakfast, pi timbang berat...mak aiii beratnya!
hihi...Ni bukan berat dan tinggi saya tau....Ni Mr. A punya....Mr. A memang suka timbang berat...Kalau naik sekilo pun, the next day mesti dia terus pi jogging...Sabar je lah "_"
Kalau saya, kalau naik 10 kilo baru pi jogging haha



Pastu, pi tengok wayang...Cerita Percy Jackson: Sea of Monster
Cerita ala-ala harry potter...Tapi versi tak berapa nak canggih 
Sesuai untuk budak-budak sekolah tengok.... 



Muka ku kembang semangkuk dan bermangkuk-mangkuk lagi ^___^
Jom pi jogging :D


Selamat Hari Raya Aidilfitri ^___^