Tuesday, December 8, 2009

jom wat muffin

muffin yg dah siap....da 3 jenis suma

adunan untuk muffin vanilla


adunan untuk muffin chocolate


hwa hwa hwa =) susun atas tudung periuk.....
*
*

pelapik yg selalu guna tu senget semacam ja...so klu trus guna jugak, muffin tu akan naik senget jugak22 (kakak yg cakap =)...
so...pinjam sat tudung periuk kat dapur...hahha


muffin yang naik ngan jayanya =) abaikan tudung periuk itu!...sy guna ayat perintah


memasak leh kurangkan stress....betol ke??? saje nak bg critical thinking =)
*
*
*
muffin ni wat minggu lepas....baru nak wat entry ari ni...muffin ni kakak yg wat....sy tolong menolong je....muffin ni bukan sebarang muffin....muffin nak jamu orang tunang =)....heheh untuk kenduri tunang sab ari tu....so wat sikit ja....sebab 1 umah dah boring makan muffin ni....sebab dah selalu sangat kakak buat....
*
*
*
xda story mory sangat ari ni....just penat sikit ke penang seberang ari ni....dugaan ku dah lepas...yiiiiiihaaaaaaAAAAaaaaaaaa...
tp stress sikit....nak kena memasak ke??!!! mcm la pandai masak kn

9 comments:

  1. wawa..

    share la resipinye boleh we all try ;)

    ReplyDelete
  2. anisa hang tuah - k. wawa nak hang lekiu la =) bole.....mai la penang hehe

    z@ck - mesti kecur liur kn...hehe saja la nk bg zack tingin =)

    Aida Ikmal - share gambar wawa pandai....share resipi....huhu ari tu wawa tolong masuk adunan dlm paper cup je heheh....xpe nanti wawa try mintak resipi kt kakak =)

    ReplyDelete
  3. eee....sedappnyerrrr!!!! akak suke yang itammm tuh!!! nak skit?? hahhaha!!! :)

    ReplyDelete
  4. iedaLUVsham - bkn takat sikit.....banyak pun leh =)
    tp kena la dtg penang...hehehe

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!