Wednesday, December 16, 2009

Hadiah dari Adelaide

tadaaaa =)....pagi ni datang keja dapat hadiah......hadiah datang dari jauh....nun dari Adelaide, Australia sana......pemberian Dr. Norihan dan Dr. Alia....bukan untuk wawa sorang tapi untuk 1 dept....tima kasih banyakkkkk2 sebab ingat kitorng....wlupun leh dibeli kt Malaysia tapi lain tau sebab dapat free pastu beli dr jauh lak tu ;)... xtau bila dapat g sana =)...dapat makan coklat yg beli kat sana pun jd la huhuhu


InsyaAllah.....HALAL.....ada logo halal kan


dah siap dicerai2kan untuk agihkan kat kawan2 yg lain.......sorang dapat satu bar........sedapnya coklat Cadbury made in Australia ni hahha....

*
*
*
*
*


p/s: saje je capture bg nampak pisau pink tu hehe

9 comments:

  1. hehhehehe...nak ke??? boleh boleh...

    tunggu wawa g australia dulu hahahahaha =)

    ReplyDelete
  2. enyheartsdiamond-banyak pun leh....tp pic coklat je la hehe

    z@ck-cepat2...g serang kedai pakcik leman beli cekelat

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!