Monday, December 14, 2009

berjolli di hujung minggu

ahad semalam.....hmmmm bessstttt sgt wei......dapat jgak kuar ngan my best best fren stlh dh lama xjmpa......nape yg best sgt tu???? bukan pe....sebelum ni dah banyak kali km plan nak kuar...tp xpernah2 jd.....da ja aral melintangnya.....biasa la...masing2 dh keja.....komitmen ngan keja kn....lg pun cuti kami x sama...sab cuti ahad ja...lain la org yg leh cuti sabtu ahad ni leh berjolli2 lebih2 sikit....

malam sabtu tu..sms confirm balik....jadi x kuar sok ni.....so mmg jadi.....hahaha plan kol 11.30 nak gerak.....hohohoho disebabkan sy ni pelambat orgny.....gerak kol 12.00....sab sampai kat umah sembang ngan ayah dulu coz nak tunggu org pelambat ni make up.....hahahaha....bukan make up cam pengantin tu...tempek bedak ja haha

kami p jusco tengok wayang......first time tengok wayang kt jusco weii...tengok cite santau.......ramai wei....nasib baik dan....



first2 tu....cam lawak ja cite hantu + sound effect yg rasa cam terlebih ja....tp tu time baru start....tp bila baru nak sampai tengah cite ni....wehhhhh baru terasa best weiiii...... mmg xrugi mengabiskan duit beli tiket ari ahad ni.....nak tido semalam pun rasa lain mcm wei....dasar penakut....takut hantu weiii...sapa xtakut kan
*
*sape ckp filem melayu xbest...best tauuuuuuu

jajan untuk menjamu mulut.....popcorn besar tu sy sorang yg punya...sab xsuka makan tu...so dia beli twisties cheese.......ayaq kami kongsi duorng....nampak ja popcorn tu cam banyak.....tp leh abis tau........jgn xcaya....tengok badan la huhuhehehhoooo


jgn nak muntah lak tengok aksi2 kami ni =)


jadi tukang capture weiiiii.....aksi cenggini je la yg berjaya wat hahaha


pastu hehe...di manakah sy??.....sy anti toilet hahaha....sanggup duduk di luar...xmo masuk

sab masuk sorang2 hehe


perut lapaq lagi.....rasa cam nak jilat wei...nak kaut ngan tangan pun leh gak ni....

coklat ngah mencurah2 di ladang gandum......sapa leh tahan weiiiihhh



beli la secucuk strawberry dan cicah ngan coklat tu.....dh xtahan tengok coklat tu....

RM4 secucuk....mahal =) kongsi duorang

'sharing is loving'


pastu g summit lak coz plan nak makan tomyam pedas kat D'CAFE...sampai2 D'CAFE...tengok2 dh xmcm dulu dh....maybe bila jusco naik...summit dh cam menurun sikit....so D'CAFE kena tempias sekali la kan......so tukar plan...nak makan mc'd pun....mc'd kat summit ni....jusco dah amik weh....kesian summit kan..... kt summit ni foreigner ja banyak...foreigner ke??? haha cam xsesuai ja word ni...haha PATI la...pendatang asing tanpa izin lorrr


so kami makan kfc je la.....aksi tangan utk picture di atas dan di bawah


xtau pe motif tangan tu


perut dh kenyang....n tak tau bila leh jumpa lg walaupun dekat....ye la org tu dah tunang kan....

aii en wan....kuar ngan tunang encik jap...lain kali nak kuar lagi tau =) =)


16 comments:

  1. cokelat fountain tu memang menggiurkan..nak nak dip dengan stroberi lak tu..haihh

    ReplyDelete
  2. mmg sedapppp.......nasib bek mahal strwbry tu...kalau x....mau dah beli 10 cucuk dh...gaji 17hb ni waaaaaaa

    ReplyDelete
  3. best2 notso_violet...hehehe best bg yg takut hantu la hehehe....tp jerit sikit2 je x jerit banyak2 hahhaha...=)

    azalia-awat yg kempunan ni.....cuba habaq mai hehe....g la tengok....sekali sekala tengok hantu hehe

    ReplyDelete
  4. hihihi len kali wawa bawa strawberi dari umah beli siap2...sampai sana wawa tumpang celup..hik hik hik

    ReplyDelete
  5. sedappnyee kfc! huhuhu.kfc kat cni xcdp.sume pn mkn ngn nasi.if kt malaysia mkn kfc ade whipped potatoes,coleslaw,cheesy wedges.if kat ni tade.huhuhu.mkn laa ngn nasi.xpn add on begedel.nak x kak wawa?hehe.
    waaaa..lapanyee.

    ReplyDelete
  6. bestnye coklat 2..
    rse nk sedut ngn straw jew.. hehe

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Salam..Wawa..so far dh 2org termasuk Wawa ckp Santau nie best..Mmg seram giler ke Wawa?Kalo x seram sngt mls nk tgk,kalo seram sampai koma baru best..Hihi..

    ReplyDelete
  9. suehann-plan nak wat cam tu gak hahahaha

    iecka- laaa ye ke.....sabar banyak2 ye....nanti k.wa letak entry kfc bnyak2 lg....biar iecka ++ kecur liur hehe...

    yuyu-tau xpe....bleh2 kita g sedut sama2...bw straw ice cream float tu...baru besar ckit hahaha

    Ieda-wsalam ieda...klu smpai koma....wayang tu kena ready 911 la hehe...xtau nk ckp seram ke x....tp maybe sbb pengalaman sbnr diadaptasi jadi filem....so cam real cite ny....g la tngok....best tau =)

    ReplyDelete
  10. akk g jusco ari ahad eh??
    lah..
    klu tau jmpa pon tape..
    fyka pon g jusco ahad ri tu..
    dah tu sama lak tuh..
    fyka g jusco tu pon semata2 nk mkn strawberi je..
    hehe..

    ReplyDelete
  11. sonok sonok kuaq hr 2...
    nnt kta kuaq lg ya cik wawa...=P

    ReplyDelete
  12. srikandi firdaus....la ya ka....awat x habaq =)...xpa xpa nanti kita plan na.....=)

    ReplyDelete
  13. anonymous/sab-tau xpa.....nanti kita p tengok wayang lg na =)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!