Thursday, July 19, 2012

GIVEAWAY by SWEET LIZAHANUM


Assalamualaikum...


Sejak berblog semula...ni lah 1st giveaway yg wawa join...Suka nak join sebab baca syaratnya simple aje ;)


Kalau yang lain nak join jugak, click banner kat atas ni yea ;)


Ini syarat-syarat nya:


1).Follower dan bukan follower SWEET LIZAHANUM ( nanti bole follow ) bole turut serta
2).Buat n3 tentang giveaway ini di blog masing2 dan linkkan dekat komen n3 ini.Kalo tak bole komen,tinggalkan jejak dekat ruangan chat...jgn lupa tinggalkan link untuk dijejaki balik.
3).6 + 3 orang pemenang GA ini dipilih dengan cabutan undi.....CABUT dan MENANG (ikut penyertaan yer)
4).Bermula 17/7/2012(4.00pm) hingga 31/7/2012 (12.00 am)




2 comments:

  1. Salam..Jaja dr segmen yg sama... :)
    Jaja dah follow awak...jempot follow Jaja balik.. <3 Salam Perkenalan ye..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. hi wawa...gudluck

    makneng follow sini
    jom follow makneng

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!