Tuesday, July 10, 2012

Dah Beli ;) Nadine Maxi Dress - thepoplook

yang wawa beli ni untuk ketinggian

Model Height: 158cm with 4.5inch heels

tinggi wawa 157cm tapi tak la pakai heels tinggi tu...so maybe kena alter sikit



Thanks thepoplook

yeayyyyy!!! dah dapat beli ;))

ni 2nd time rasanya thepoplook publish design ni...


masa 1st tu, tak sempat nak grab...sebab payment error...ari ni try sekali lagi...dah boleh ;)) senyum sampai telinga


design yang cantik-cantik cepat je sold out... Nadine Maxi Dress ni wawa berkenan tang long sleeve tu ;)

kalau berkenan...kena cepat tau...kalau pakai yg ini selesa...pas ni nak try dress yang plain pulak...

6 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Salam wawa...sy pun suka dress nadine ni..kalau u da bosan kot2 nk let go..do let me know ...tq

    ReplyDelete
  3. sis shahriah - cantik dan selesa pakai

    aj - wsalam aj...memang best dress ni...buat masa ni selesa lagi....klu nanti rasa nak letgo...will inform u :)

    ReplyDelete
  4. kalau tetiba nk let go, inform me too! ;)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!