Tuesday, March 4, 2014

Inai Kaki - Akad Nikah

4  MAC 2014 (SELASA)

Assalamualaikum ^___^
Ada yang request nak tengok inai kat kaki kita ^_6
Ni inai bahagian tepi kaki

Belum ada masa untuk buat full entry...Nanti kita try cari masa k ^___^





20 comments:

  1. Assalamualaikum kak wawa, cantik sangat kasut tu! hehee. sheila dulu pun ada buat inai kaki.. jenuh haihh nak cuci balik. hiewhiew.. sampai terkopek kulit sendiri masa menyental tu Y_____Y

    ReplyDelete
  2. Sejak jadi isteri rutin hidup semakin sibuk ye Wawa?

    ReplyDelete
  3. Nice respond in return of this difficulty with solid arguments and explaining all about
    that.

    Feel free to surf to my weblog :: خرید شارژ همراه اول

    ReplyDelete
  4. amboi ko wawa bagi teaser2 jek hah....cepat update full story...tak sabar akak nak tgk....

    cantik sgt inai tu...tak serabut dan sweet...akak suke design gini...

    ReplyDelete
  5. wawa what could i say, memang berseni dan cantik lukisan inai tu...

    ReplyDelete
  6. cantik la akak.... tempah kan?? alahai, kat kelantan ni sush nk jumpa tempat ukir inai..... :( serius akak punya ukiran kat tgn tu ina rasa simple but really nice :)

    ReplyDelete
  7. cantik ... akak dulu kawen tak merasa cam gitu...

    ReplyDelete
  8. salam kenal dan follow
    torascool(dot)blogspot(dot)com

    ReplyDelete
  9. Cantik..kita kawin dulu bubuh ina kt tgn je...xde bubuh kt kaki..cik abe bising cam india katanya..huhu

    ReplyDelete
  10. This gives him possession of a space within your home and a
    little control over a portion of his life. For example, when
    the dog looks shameful after you have discovered his poop on the floor, his shame
    is most likely coming from your reaction to seeing the poop on the floor and not because he knows he did something "bad".
    James is a consultant who specializes in dog training methods.



    My homepage: potty training

    ReplyDelete
  11. Immobilier Thionville - ImmoProm est le leader de l'immobilier à Thionville et environs.

    ReplyDelete
  12. saya tak dan pun nak lukis2 kat kaki. buat line sendiri je..hehe

    ReplyDelete
  13. cantik betul, meriah inai sampai ke kaki...akak dulu kawen inai kat tangan jer, itu pun kt jari2 jer

    ReplyDelete
  14. I am regular reader, how are you everybody?

    This article posted at this web page is truly nice.



    Feel free to surf to my page :: شارژ مستقیم همراه اول

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!