Monday, February 13, 2017

Kitchen Cabinet IDAMAN


13 FEBRUARI 2017 (ISNIN)
1.15 TENGAHARI

Semua yang dah jadi mak-mak mesti ada impian dalam bab-bab macam kat atas ni kan. Sekarang ini, dekorasi ni dah macam jadi satu terapi atau ubat penenang jiwa bagi saya. Rasa macam tak percaya boleh ada habit ni. Ni maksudnya memang feeling anak dara tu dah pergi jauh...Dah datang feeling omak-omak je sekarang.

Saya kalau cuti husband cuti, suka ajak husband round round area rumah besar-besar rumah banglo. Sambil tengok tu sambil berangan haha. Bukan apa, ada satu perasaaan...boleh menaikkan semangat kita untuk meningkatkan taraf hidup dan membuatkan kita rajin bekerja. 

Takpe tak salah berangan kan. Tak kena bayar.

Berangan dulu sambil kumpul idea. Tak tau lah bila nak boleh duduk rumah sendiri. Maybe lepas husband pencen. Rumah yang ada disewakan dulu kat orang. Yang penting, kita berangan dulu. InsyaAllah.












InsyaAllah. 1 Hari Nanti.

Mood berangan.