Thursday, November 1, 2012

Cameron Highland Aku Datang!

Ngah terkenang ni haha...
4 perempuan sorang laki-laki
adik laki tak mau join kakak-kakak dia posing....haha
Rindunya nak pi cameron lagi. Time ni dalam tahun 2010
pi bercuti ramai-ramai dengan family, abang2 ipar dan 2 orang anak sedara time ni
Teringin nak pi lagi ni....time raya haji hari tu terjumpa album lama kat rumah yang ada semua gambar ni...terus rasa membuak-buak nak pi cameron lagiiii.
InsyaAllah sedang mencari tarikh yang sesuai!


bestnya dok kat sini....ambil gambar dari kebun teh


sampai kat sini nanti! jerit kuat-kuat ye!!!
Cameron Highland Aku Datang!
cantik kan permandangan. ambil gambar guna camera hp sony walkman je kalau tak silap....uhhh tak sabarnya nak sampai kat sini lagi


dari yang sulong sampai yang bongsu suma poyo yo ;)


hahaha...suma jelir lidah kat adik yang laki...dia lah yang jadi juru kamera sebab tu dia tak da dalam gambar ;)


Bestnya;
(click sini kalau nak tengok)

Cameron Highland

Tanah Rata, Cameron Highland

4 comments:

  1. Pegila lagi :) cameron mmg bestkn :)

    ReplyDelete
  2. QA's - tu la pasal..memang best kan

    ReplyDelete
  3. azalia - kalau dah gi sana nanti, mesti nak pegi lagi ;)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!