Friday, November 23, 2012

1st Giveaway by kumbang jingga


Assalamualaikum...

Sejak aktif berblog semula ni (setahun stop blogging), ni lah 1st giveaway yang aku terasa nak join. Sebabnya special tang hadiah tu. Hadiah untuk giveaway ni NOVEL. Penulis novel ni nama Matt Romeo... Yang special pasal Matt Romeo ni pulak, dia ni penulis untuk majalah gila-gila... So, tak tercapai akalku macam mana cara penceritaan novel yang dihasilkan oleh seorang kartunis! Selalu dok baca novel cintan cintun je... Tangkap nangis tangkap sendu sedan je :) Memang aku tertarik giler lah tang hadiah KUMBANG JINGGA ni! Dah join!


Cara nak sertai:

1. Follow blog nie (DONE)
2. Letak blog ni kt bloglist korang (DONE)
3. Buat entry mengenai 1st GA kumbang jingga (DONE)
tajuk entry anda : 1st Giveaway by kumbang jingga
Letak pic kt atas then link kan ke entry GA nie
4. sila tinggalkan url anda di ruangan komen di bawah untuk disemak ;p (DONE)

Tarikh tutup: 25 Nov 2012 (Besday si kumbang jingga hehe)

Nah! aku bagi kek ni :)