Saturday, January 2, 2010

Nape ending AVATAR camtu......


good morning u all....hoho entry awal pagi ari ni...tajuk cam pengkritik bebas sikit=)...ni pic2 smlm....kuar ber shopping ngan sab...plan nak kuar 4 org.....at last 2 org xjadi....mila g kl jumpa tunang dia...dilah lak ada hal...so km kuar ber2 ja....sab dh gtau awal nak g shopping jeans kt pacific...coz diorang wat clearance sale till 3hb.....so pe lg kami serang pacific.....



hoho....janji nk kuar kol 10pg...sebab nak g sekolah adik dulu beli buku dia utk form 3....wei.....xjaga pagi semalam....adik meh ketuk pintu bilik...gtau sab dh sampai depan umah.... menggelabah wei....baju x iron lagi.....kepala pun dh pening semacam...bangun mengejut.....nak beli buku skolah mesti kena p awal...satg org ramai cam mn.....ngan nk p shopping lg...slalu ayh yg belikan...tp kali ni ayah da hal


pic bnyk2 kat atas tu nak tunjuk muka mata sepet + pening kepala + without makeup hohoho.... my natural face without tempek2 bedak n eyeliner....kening ja taruk gak pensil tu...sebab kening mmg tersangat la nipis sejak azali....masa form 5 dulu hampir2 cikgu disiplin nak letak marker pen merah kat kening sbb dia ingat sukahati mencukur kening hohoho


okeh....buku dh beli...org xramai.....untung bangun lambat....mai beli time org dh berkurang....klu bangun awal....mesti kena berebut2 ngan makcik2 yg beli buku utk anak depa form 1 sebab semalam pendafataran form 1.....

bis beli buku ja terus p serang KFC.....lapaq tahap gaban nih....ni bagi mewakili perut sab la....perut saye ok lg.....siap leh tahan sampai lunch kot....tp time dia tunggu tadi...dh bg dh karipap sebijik....sebab dh tau dh mesti dia ngah lapaq giler tu....kedekut btol ko wawa....bg karipaa sebijik ja....hoho yg tu ja ada...ada 2 biji...sorang sebiji la kn...baru adil=)


cam besa...beraksi di KFC....cik sab kita posing ayu ngan cincin tunang di jari manismu......sab gtau dia amik TNA.....xtau xtau....TNA or TDA or DNA?????....hoho xtau...yg mn 1 nih....tp yg confirmny....ia adalah sejenis ubat berbentuk pil untuk meningkatkan berat badan....up berat badan ke tahap ideal..... wow menarik bunyi tu.....tapi...xmo xmo takut weihhhhh,.......berani btol sab ni.....so sebagai besfren merangkap dietician dia....sy telah menakut2 kn dia....bukan menakutkan....beri nasihat.......or da sapa2 yg pernah try?????leh bg tau experience korang...ok ke x ubat tu?????

pas perut dh penoh ngan ayam kfc..... trus la p shopping.... tp tngok cam boring ja.... tengok barang cam dah tinggal sisa-sisa ja.... tukar plan .... tengok wayang lagi best....
nak tengok sherlock holmes ke avatar..... s'homes dh start dh...


so km tngok avatar.....bleh tahan la avatar...xbrp suka sgt tengok filem genre camtu....tngok sekali sekala xpa....tp really...sgt2 xsuka ending camtu.....xsetuju jake sully tu wat keputusan tu....nak cite lebih...satg xsurprise kat korang....bg sikit ja....hero dia pilih nk stay kat kg org asli tu....huhu xsuka xsuka....


TAPI sab ckp dia suka ending camtu....brdasarkan hujah2 yg menyokong statement dia tu....ada la kesahihan n logik dia.....tp sy xsuka xsuka....kami berbeza sebab tu leh bersama hohohoho....


pic kt sebelah ni ngah melantak choc strawberry...sampai ke jusco cari kasut....tu pun xjumpa.....sab dh rembat 2pasang kasut dh.....

pastu balikkkkkk tata

sale kt pacific....gambaran dari atas.....kat bwh tu bnyk brg happy hour.....murah sgt222222...tp kena cepat laaa...di capture pas bis tengok wayang atas asculator rosak....daaa

6 comments:

  1. wah2...sonok shopping bila duit tebal :) walaupun murah heeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. eny-g la tengok....hensem org asli tu hehe

    hack87-haha dh mmg cam pasar dh pun....sbnrny area stage tu

    suehann-tau xpe....tp dh tinggal sisa je....org lain dh kebas malam new year hoho

    ReplyDelete
  3. pacific sbrg perai...wawa org penang=)
    suka blog akak....sblum ni jd silent reader je=)....baru terniat nak send comment kat akak

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!