Monday, January 18, 2010

coklat untuk meningkatkan berat badan

best kan dok relax relax kat rumah di hari cuti sabtu ahad ni.....pastu ditambah lagi dengan tiba tiba rezeki bergolek golek turun dari bot langkawi....dok umah bermalas malas ni pun da orang yang kesian kan......bergolek golek satu plastik cekelat cekelat yang bermacam macam jenis ni..... ohh bahagianya hidup......
pernah dengar tak....bila kita berbuat baik pada orang, kita akan di balas baik.....hmmmp..... wawa syaida carbonara mami jarum penang nak story mory ni.....tengahari tadi wawa dah tolong seseorang.......mood rajin datang....tolong ayah wat sambil tumis sotong ngan ubi kuah pekat mamak penang punyai mai.......dan tolong goreng ayam........hampir tidak dapat bergerak separuh badan....minyak sesuka hati metouchup touchup sebelah muka kanan.....siku sebelah kanan termasuk tangan lak sangat cantik sekali di cium cium dik minyak ayam.....waaaaaaaaaaaaaaaa tak suka goreng ayam.....tak suka tak suka.... so ganjaran jasa bakti negara.....dapat la seplastik cekelat atas tu.....hoho
tata....nak sambung makan cekelat

11 comments:

  1. kesan kna minyak tu adalah tanda orang rajin masak :p

    ReplyDelete
  2. ijad-selamat tahun baru??heheh slmt tahun baru jugak

    suehann
    kakakakaka....sangatlah rajin masak hehe =)

    ReplyDelete
  3. hohoho..my daim ader ke??
    xsabo neh..

    ReplyDelete
  4. wawayumie
    hehe ada...ada dalam perut kak wa hahahaha....
    ada.....ambik kat umah sewa satg....daim saiz besaq lagi tu hoho =)

    ReplyDelete
  5. sdpnya coklat tue...nk jgak!

    ReplyDelete
  6. fyza
    nah....amik dain sebungkus....cukup x?? =)

    ReplyDelete
  7. adoi.. ni kalo my makan choc ni, bley tambah lg 2 kg.. haha.. =p

    ReplyDelete
  8. wawa!
    cedapnye cekelat!
    buat baik dpt blsn baikler sweetie!~
    (=

    ReplyDelete
  9. Mya
    banyak tu 2 kg.......klu wawa...nak + 5 kg bleh????

    ReplyDelete
  10. Daisy
    btol tu.....nak cekelat wawa x...kena wat baik la ngan wawa hahahaha

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!