Friday, March 31, 2017

Counting Days


31 MAC 2017 (JUMAAT)
1.40 TENGAHARI
WISMA SUMBER ASLI



Seriously, rasa tak sabar nak tunggu encik suami balik. Tinggal lagi seminggu ja lagi. Nak nangis pun ada kadang-kadang. Maybe sebab tak pernah berenggang 'straight' lama macam ni. Selalaunya habis lama pun seminggu ja. Walaupun hari-hari encik suami buat video call, tapi rasa sayu tu lain sikit bila jauh terpisah lama macam ni. Maybe sebab banyak benda yang dirisaukan. Kesihatan anak dan lain-lain lagi.

2 minggu ni dapat diharungi dengan jayanya. Alhamdulillah. Tinggal seminggu ja lagi. Sabtu next week, flight encik suami dari Paris, transit di Dubai, dan lepas tu terus ke KLIA. Jangkaan sampai hari Ahad 10 malam macam tu. Mudah-mudahan semuanya selamat.

Mudah-mudahan. Ya Allah. Salam sayang dan rindu dari ecah dan ibu yang jauh. Kalau encik suami pegi lagi, ibu dengan ecah nak ikut hihihihi