Tuesday, December 31, 2013

JEMPUT UCAPKAN SEPATAH DUA KATA DI WEDDING GUESTBOOK SAYA ^___^

STICKY POST


Sempena majlis perkahwinan saya yang akan berlangsung tak lama lagi, mohon kawan-kawan untuk menulis sepatah dua kata di dalam WEDDING GUEST BOOK SAYA

TERIMA KASIH ^___^ 


http://www.weddingwire.com/wedding/UserViewWebsiteIntro?wid=7ca0fd61c26f61a6&pid=bb1cf4295719e867&themeCode=
Ucapan di dalam wedding guest book ini, akan dibaca semasa majlis perkahwinan berlangsung. Terima kasih :)



13 comments:

  1. comelnya guestbook..teringin nak p mkn kduri kat penang..hihi

    ReplyDelete
  2. jgn lupa layangkan kad utk kami...kami pasti dtg! ;-)

    ReplyDelete
  3. oohhh...nx mth yr..ingtkan hjg thn ni...pape pun slmt pengantin baru..sure wawa cantik & berseri2 bila jd pengantin...sy dah bg ucapan dlm wedding guest book :)

    ReplyDelete
  4. i've done... can't wait for your BIG day! Keep Calm & Stay gojes, dear fwen :D

    ReplyDelete
  5. salam,wawa..semoga segala yg dirancang brjalan lancar.semoga perkahwinan ini mberikan kebahgiaan berkekalan buat wawa dan suami di dunia dan akhirat :) amin :)

    ReplyDelete
  6. wahhhh...cantiknya...sweet jer color nya...^^

    ReplyDelete
  7. alaaa akak takleh view pun....so tak dpt tulis kat situ...sob sob sob sedey!

    tapi takpe, ape pun akak doakan wawa punye majlis berjalan lancar dan wawa cantikkkk di hari bersejarah nanti...tak sabo nak tgk gambar2 majlis wawa nanti....

    ReplyDelete
  8. tahniah tahnia. dh selamat semuanya

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!