Friday, December 6, 2013

Counting Days 1 Month + +

3 DISEMBER 2013 (SELASA) 

Assalamualaikum....

Sekarang ni dah mula mengira hari....Rasa berdebar-debar....Dan kadang-kadang rasa macam tak percaya yang diri ni dah nak kawen.....Sebab rasa macam kanak-kanak ribena lagi ^___^...Harap Mr. A dapat bertabah ^_6

Kawan-kawan blogger, nanti saya nak mintak address ye bagi yang boleh datang..Kenduri saya di Penang dan kenduri belah tunang di Perlis

Ramai email mintak saya share menu atkins diet saya....Saya makan 'antaranya' macam kat bawah ni...Sehari makan breakfast, lunch dan dinner dan tak pernah skip...Cuma menu je macam kat bawah ni...

Tapi saya tak follow betol-betol tau teori atkins ni...sebab kadang-kadang saya ambil jugak tepung dan lain-lain ^___^




fish ball tak digalakkan sebab ada tepung...tapi saya bedal jugak :)


nasi ayam....boleh makan ayam je...sila bertabah ^_6


walaupun nampak sikit...tapi sangat kenyang ye...breakfast time


ayam tak digalakkan sebab salut tepung
nugget pun tak berapa digalakkan sebab ada tepung
sos tak boleh makan ye

tapi saya makan semua kecuali sos ^___^


makan isi murtabak je, kulit/tepung tak makan


semua boleh makan...dan kenyang 




MENU YANG SAYA NAK MAKAN BILA BERAT SAYA CAPAI 48KG - 50 KG
^________^


Oleo Spaghetti



Double Cheese Burger dan Apple Pai





15 comments:

  1. hai wawa, lama x update blog ye
    dah nak kawen ek? kita jauh d kelantan, kalau tak mesti nak pergi wawa kawin.huhu

    ReplyDelete
  2. Hahahaaa...sila bertabah ye untuk hari bahagia...

    ReplyDelete
  3. Wawa nak kawin 21.12.13 ke? Jauh ler klu dkt of course kami dtg...
    Teringat time nak kawin dlu..muka berseri2 cmpr excited...hehehe...Dup dap dup dap..
    slmt berdiet :)

    ReplyDelete
  4. taklama je lagi yerk kak..mudah2an semuanya ok...jgn nebes2 tau
    wahhh menu yang simple..azie ini lepas kahwin naik tau nie kene control makan balik...

    ReplyDelete
  5. dupdapdupdap...teringin nak p kenduri kak wawa

    terliur plak pg2 ni tgk smua mknn tu..hihi

    ReplyDelete
  6. wahhh...bestnya...dah dekat tue...^^

    ReplyDelete
  7. lg sebulan..? wahhh...dh dekat dh... :)

    ReplyDelete
  8. salam wawa, jom kita kira sama2 hehehe...pe perasaan?? sue nak minta email address ni...nak jemput...sebb selalu bc blog wawa..byk info..huhu ada byk gambar makanan...hahahah

    ReplyDelete
  9. Salam kenal..sy b2b 2014 jgk ('',)
    Moge kenduri awk berjalan lancar ye ('',)

    ReplyDelete
  10. xlama je lg tu.. hihi..wah..cheat juga ya skit2 pun,..tkpe2..

    ReplyDelete
  11. tabahnye kak wawa..klu sy mesti xkenyang..huhuu

    ReplyDelete
  12. gigih nye wawa diet..akak klu tk mkn nasi dlm sehari kompom gigil...

    ReplyDelete
  13. Salam,
    Jemput singgah http://washura.blogspot.com utk melihat koleksi veil & shawl pengantin.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum awak. gigihnya. baguslah awak. suka baca diet atkins kengkawan :)

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!