Friday, December 13, 2013

Counting Days 1 MONTH - nervous ohh!

  12 DISEMBER 2013 (KHAMIS)
(5.40 petang...Masih di office)

Salam semua :) Semakin hari rasa semakin berdebar...Seriously rasa macam tak percaya diri ni dah nak kawen (dah nak jadi isteri orang oh oh oh)...tepuk-tepuk pipi jap....Yup! memang lagi sebulan!


********


Dengan lafaz bismillah, di kesempatan ini saya nak menjemput kawan-kawan yang berdekatan ke majlis saya seperti di bawah;
 
AKAD NIKAH: 12 JANUARI 2014
MAJLIS RESEPSI: 19 JANUARI 2014 (PENANG)
MAJLIS BERTANDANG: 1 FEBRUARI 2014 (PERLIS)

(Yang nak datang, bagi address di syai_da@yahoo.com...nanti wawa pos kad jemputan)


Di sini jugak, rasanya tak terlalu awal kan...Saya nak jemput kawan-kawan blogger untuk tulis sepatah dua kata di online wedding guest book saya...


----- CLICK SINI ------
 ONLINE WEDDING GUEST BOOK




Terima kasih semua :)




10 comments:

  1. Ohhh.... moga semuanya berjalan lancar Wawa.

    ReplyDelete
  2. Kalau ikut hati nak je pergi tapikan KL cuti panjang masa 1 Feb tu rasa nak balik Perlis ja...:)

    ReplyDelete
  3. wahhh..dh tak lamakan?mesti nervous & excited :)

    ReplyDelete
  4. wah...dh tak lamakn..mesti tgh nervous & excited :)

    ReplyDelete
  5. kalau dekat2 nakkkk jea attend ur wedding. uhuk!

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum awak. bestnya. lawa lah baju awak tu

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!