Friday, November 22, 2013

SELIMUT PATCHWORK - Thanks JualJual2u.blogspot.com

 22 NOVEMBER 2013 (JUMAAT)


First sekali nak cakap THANKS A LOT kat kak shila ;)
Sebab bagi hadiah kat saya. Nak tau kenapa dapat hadiah! baca kat bawah ni ^___^


 Alhamdulillah ^__^


 Inilah hadiahnya. Belum bukak plastik lagi dah nampak cantik. Thanks JualJual2u ^___^
SELIMUT PATCHWORK

Bagi yang berminat, boleh contact sini;
SHIMAL SUPPLIER
SHILA
jualjual2u@yahoo.com
013-3940926



 Corak bahagian luar
 Corak bahagian dalam

Selimut patchwork ni boleh guna bahagian dalam dan luar...Sebabnya, selimut ni ada 2 corak ye untuk bahagian luar dan dalam...So lepas guna, nak lipat macam mana pun boleh...Sebab 2-2 bahagian cantik

Dah boring guna design yang luar, boleh guna pulak design yang sebelah dalam...




 Dah selamat digunakan. Selesa dan sesuai jugak untuk kanak-kanak. Tak nipis sangat dan tak tebal sangat.



 Lastly, tuan tanah nak enterframe. Lepas bukak braces ni, rasa macam terserlah 2 gigi arnab tu ^____^ Selamat bercuti hujung minggu bagi yang bercuti

Ada orang emel tuan tanah, tanya muka pakai apa gebu...Haha saya jawab gunalah cream 360....haha sape yang faham, duduk diam-diam ye ^__^