Tuesday, November 12, 2013

ATKINS DIET AGAIN AND AGAIN


owner blog wawa syaida ni memang suka enterframe besar-besar ^___^



12 NOVEMBER 2013 (SELASA)
7.45 PAGI

Pagi ni pakai kurung moden warna merah coklat dengan tudung georgette hitam...Baju ni saya rasa lebih match dengan tudung warna merah ^__^...Tapi memandangkan saya ni penakut dengan tudung warna merah...Terpaksa lah menggunakan tudung warna hitam sebagai jalan penyelesaiannya :)

Muka dah kembang, badan apatah lagi kembangnya...Oleh yang demikian, semalam 11 November bermulalah hari peperangan saya untuk RE-INDUCTION ATKINS DIET...Harap-harap diri dapat bertabah melihat makanan-makanan yang sedap-sedap dan lazat-lazat

Nak buat ATKINS ni kena kuat dan berdisiplin....Satu lagi cara kena ada something untuk membakar semangat...Tak susah pun, rajin-rajin lah mengadap group Atkins di FB....mesti rasa bersemangat untuk ber diet...Macam saya ^___^ dah ada orang janji nak bagi hadiah if capai 50Kg....Jadinya, memang tengah high motivation lah sekarang ni...maklum lah umpan besar kan ^___^

Bagi yang nak berdiet, cari something untuk lebih bermotivasi tau...Guna kata-kata perangsang pun boleh...Tapi kata perangsang tu biar lah kita sorang je yang tau ;) Berjanji dengan diri...Berjanji dengan hati.... InsyaAllah ^_____^





Gigih bersenam walaupun pakai baju gi office haha :D






15 comments:

  1. pasti boleh! caiyok!.... kuatkan semangat key...lagi pun wawa ni senang turun akak tgk...so pasti boleh punye tu...

    ReplyDelete
  2. chaiyok wawa! org nk kawen ni kena selim melim ya ;-)

    ReplyDelete
  3. chayook wawa...kitaorg diet dgn cara swimming je..HEHEHE

    ReplyDelete
  4. Mesti gigih sebab ada misi besaq.

    ReplyDelete
  5. best x atkin diet ni kak wawa? sy mkn herbalife aritu..tp xlarat minum air..klu keja luar ofis ssh..asyik kena cari toilet je..hihihi

    ReplyDelete
  6. heheh wahh atkin tu ape...semoga kurus2.

    ReplyDelete
  7. salam kak wawa.. ina nak jemput kak wawa join GA from

    http://sirambotmaggi.blogspot.com/2013/11/super-friends-giveaway-by-aina-afiqa-e.html

    GOOD LUCK!!!!!!

    ReplyDelete
  8. bersungguh cik wawa kita ni..maklumlah ada misi dan visi menanti...goodluck and jgn abaikan kesihatan..

    ReplyDelete
  9. chaiyok kak... azie pas kahwin nie terasa bdn naik..diet sebelum kahwin je haritu..nie continue balik diet

    ReplyDelete
  10. dh lama btol akak tk exercise.. tgk gmbr wawa trus rs nk g gym...

    ReplyDelete
  11. Wah. Diet atkin. Bagusnih. Good luck yeaa

    ReplyDelete
  12. yui bru tau psl atkins. nak followwwww..huhuuh

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!