Wednesday, March 13, 2013

Pantai Seagate lagi - Makan Besar!



11 March 2013 (Isnin)

Pantai Seagate lagi dan lagi  :) Ni kali ke tiga kuar makan dengan Mr. A di Pantai Seagate...Kuar pas balik keja...Balik rumah dulu...Mandi mandi pastu siap....Mr. A datang jemput dalam kol 6.30 ptg...Skang ni tiap kali kuar mesti pakai dress Pop Look...Sebab Mr. A cakap 'awa nampak sopan kalau pakai dress ni :)' huahuahua nak gelak guling2 ni :) puji ada makna tu kennn.... saya tau la saya gumuk kan...sedar diri...Kalau pakai jeans mesti sendat dan penuh kan huhuhuhu :(



Kali ni pakai 'Thelma Maxi Dress Pop Look'...Saya ada alter sikit sebab dress ni labuh...Potong dalam 2 inci kat hujung...Pastu pintal dengan belt sikit kat pinggang...Terus dah boleh pakai dengan jayanya *___*



ni Mr. A saya! opps :)



ok...makan apa?



makan nasik dengan lauk-lauk ni...ambik set untuk 2 orang makan...murah je dalam RM39.90 tak termasuk air.... saya kalau ke Pantai Seagate ni...suka makan kat kedai 1st sekali dari kanan...sebab depa masak suma pedas pedas....memang best! lupa nak cakap....Kat Pantai Seagate ni ada banyak kedai makan...Korang boleh pilih nak makan yang mana :) Kat sini jugak dekat dengan surau...so senang la kan...surau luas dan boleh tahan bersihnya...1 lagi, kalau kat sini, korang makan menghadap pantai...so memang lah terasa cintan cintun nya...ni bagi yang tengah bercinta lah....ohhh!! kawan-kawan ku yang dah kawen jangan marah i ok :)))



okes....perut dah kenyang...boleh balik....ni full pic maxi dress thelma....Tapi sayang nya pic quality very low...sangat best pakai....ada getah jerut kat pinggang...Saya cover dengan belt...



pastu kan....jeng jeng jeng.....dapat presents ni....Mr. A bagi...terima kasih..... :))))))))