Thursday, March 21, 2013

Cinta Sambal Belacan


hahaha...amek kau cinta sambal belacan...tak de dah ayu-ayu macam vanilla coklat kan....bagi belacan terus hihi :) entry hari ni kena happy happy...sebab nye keja bertimbun-timbun semenjak bos besar bertukar ke Putrajaya...untuk mengurangkan stress time balik keja....so beli la banyak-banyak novel ni :)...memang sengaja amik cinta sambal belacan sebab dengan harapan nak gelak-gelak baca novel ni...tak mo nangis-nangis sendu-sendu....tapi belum start baca lagi pun...sebab balik umah terus letih terbungkang depan tv :)



breakfast pagi ni...serius cakap dah tak de nafsu tengok telor..tapi apakan daya makan je la huhu
2 biji telur - 0 gram karbo
Hotdog ayam Brand Ramly - 3.2 gram karbo for 2 pcs


Pastu kan...ada BOOK SALE kat Penang Time Square dari 22-31 Mac 2013, 9.00pagi sampai 9.00 malam...so tunggu apa lagi...jom rama-ramai gi shopping buku...harap-harap ada buku yang kena dengan jiwa :)


tata :)