Wednesday, February 13, 2013

Thelma Maxi Dress - Pink Peacock & Tako Tao


9 FEBRUARI 2013

Jalan-jalan di Queensbay misi mencari Tako Tao sebab dah lama teringin nak makan...Memang kerap datang ke Queensbay ni, tapi time ke sana mesti perut kenyang  sebab dah makan...So time tu tengok Tako Tao pun tak bernafsu la...Kali ni memang nekad nak beli jugak...Nak makan jugak before on diet...Kalau tak dapat! mau meleleh air liur nanti :)

Tako Tao ada 4 flavor...Boleh letak octopus, prawn, chicken & cheese atau pun 1 lagi tak ingat la...sory ;) Tapi yang jadi feveret, saya suka letak prawn and chicken & cheese...Sedap makan dan kenyang...Makan time panas lagi bessttttt!



Before on diet, bantai cukup-cukup...Tako Tao 2 set...Nasi lemak...Nugget ayam big size :)
Baca novel 'Lafazkan Kalimah Cintamu'

Dari pandangan saya, novel kali ni tak cukup aura untuk buat saya teruja....Latar cerita kalangan 'orang kaya' yang langsung tiada masalah kewangan....Masalah kasih sayang dan cinta merupakan motif utama...Pe pun tetap ada nilai murni yang disampaikan oleh penulis dan mesej nya sampai

 

 Ini la rupa Tako Tao bagi yang tak pernah makan...Sedap bangat!


ThePopLook

Yiehaa! dah beli 1pcs Thelma Maxi Dress - Pink Peacock...Sedap pakai dan pemakai akan nampak langsing ye...Maybe sebab effect getah di pinggang tu...Beli la...Memang best pakai :)



Terlupa nak snap gambar berdiri...Ada gambar duduk je...

ok...sempat jugak try kerudi urut ni...Best sangat LIVIA iSOFA brand TAKASIMA ni....price not bad around 2k...Ringan 30kg...So senang untuk mudah alih...Memang sedap lah duduk relax relax atas sofa urut ni...Hampir-hampir nak terbeli  :) Sebut urut-urut ni kan...adeh sakit-sakit lagi tau kaki dengan tangan gara-gara jatuh time nak turun kereta last week....jatuh sebab tersangkut heels hiuuuu adeh! sob sob sob