Wednesday, February 13, 2013

Apam Polkadot - Filling Strawberry


11 FEBRUARI 2013

CNY ni best kan boleh cuti lama-lama....Rehat kat rumah lama-lama.....Kalau dapat gi holiday lagi la best kan :) Cuti CNY kali ni duduk rumah je...Merayap pun dalam Penang je...My sis semua balik.....Tak ada apa nak buat, my sis ajak buat apam polkadot ni...Tu pun dia ajak buat sebab tepung instant yang my sis beli tu dah nak expired date kikikiki :) Disebabkan guna tepung instant, tak dapat la nak bagi resepi.... Senang bangat...Campur air je :)



Ni guna periuk pengukus yang dah berusia 33 tahun...Jenuh mencari baru jumpa....
Letak filling strawberry! Yummy! strawberry ni macam jelly...bukan jem ye



Comot banyak....ni 1st adunan ni



okes ni tengah kukus ni....Gatal tangan bukak penutup untuk amik gambar :)



Yang ni last adunan...Merapu je....Buat ikut suka hati :)



 Tadaaa! dapat 1 bekas..... :))))