Friday, January 25, 2013

My Asam Laksa


25 JANUARI 2013 (Jumaat)

Lunch dekat GeorgeTown White Coffee je....Sebab teringin nak makan asam laksa...Tapi makan sikit je tak luak puan...Sebab tekak tak boleh accept...Rasa memang lain habis macam yang dah makan sebelum-sebelum ni...Pastu apa lagi bantai makan yang my fren punya....Nasib baik burger dia besar...Dia devide 2 sebab burger tu besar sangat....Dia makan half dah kenyang....Saya makan suku je tu pun dah terkial-kial....So kedua-dua makanan tak habis dimakan....Air laici best!


Besar giler burger tu....Makan 2-3 orang pun boleh...Tapi kalau perut saiz besar kena makan sorang je la :)


Pas dah kenyang....Pusing-pusing di Popular...Ikut hati macam nak beli semua novel....


Cantik kan kaler buku ni....Kaler je ok ;)


Puas mencari-cari, at the end beli buku yang ada kilat tu....last month cari tengok semua dah sold out....tadi ada terus beli....next NOVEL karya Siti Rosmizah jugak 'Lafazkan Kalimah Cintamu'....pe pun saya jatuh cinta dengan Dr. Khuzairi je :)))