Friday, December 21, 2012

Makan - Makan di Hari Jumaat

21 Disember 2012 (Jumaat)

Best! Sebab hari ni hari Jumaat... Bagi yang keja gomen..... Hari Jumaat ni memang ter sangat lah heaven... Especially bagi orang perempuan... Sebab nya ada lunch time yang panjaaaang... Boleh la nak shopping lama-lama kan... Pastu boleh jugak nak makan-makan sambil telan sepoi-sepoi bahasa dan sambil ber gosip ouch ouch terbatuk jap.... Pastu kan tambah-tambah pulak esok tu cuti kan SABTU AHAD..... waaaa pendek kata ke panjang kata ke memang heaven lah hari JUMAAT...

Hari Jumaat hari ni berganda-ganda heaven nya sebab ada orang bagi hadiah hari ni.... Hadiah yang dinanti-nanti kan lak tu....dah lama ngidam nak beli untuk letak atas meja ofis ni...tapi selalu je terlupa....pastuuu bila dah dapat hadiah ni....memang best la....sebab hadiahnya benda kat bawah niii....so bertambah +++++ heaven nya :)


tengok...kat belah atas tu siap ada tulis LOVE lagi *_____*



okes! habis dah nak story mory....hari ni memang hari yang heaven :) berdoa untuk esok agar lebih ++++++ heaven nya :) balik sat lagi nak terus ke Bhar Dental... ada treatment gigi... pastu nak tanya doc bila boleh nak bukak braces ni..... sebab ari tu  doc cakap 'wawa... braces u boleh bukak end of this year aaaaay' (slang singh cakap)

aku rasa...memang dah end end dah tahun nih....ari ni aku nak tanya lagi...bila boleh bukak doc? jangan doc cakap end of next year sudah! mau pengsan aku kat situ jugak! tak kawen la aku macam ni! tak pun kawen ngan doc bhar ja...titik....dah melalut...nak pi gosok gigi lima enam kali..titik.

2 comments:

  1. ehem,ehem nak jugakkkkk
    letak gambar camtu hik3

    ReplyDelete
  2. ehem ehem....ni trademark tau kikikiki

    ReplyDelete

Abg Kiosk...Pasta Carbonara 1!!!!!